keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Sudenkorento

Ystäväni mielestä olin tänään kuin sudenkorento, täynnä levotonta paikallaan pysymätöntä energiaa qi gong tunnin jälkeen. Kaikessa oli vissiin vähän hypähtelevä rytmi. Pimpeli pom! Joku toinen saattaisi sanoa, että olet ärsyttävän hyvän tuulinen. Töissä ehkä todettaisiin, että se on ollut samanlainen koko viikon. Hyvän loman merkki kun ei töihin tullessaan muista salasanojaan tai miten ohjelmat toimivat. Pimpeli pom!

Annoin korentokorvikset lahjaksi autonkuljettajalleni, joka menestyi työhaastattelussaan niin hyvin, että pääsee kokeilemaan uutta työtä toukokuusta alkaen. Pimpeli pom! Kyllä se ohi menee kun jaksatte odottaa. Tiedättehän, että kun on hyvä mieli, ei ole paha mieli! Mahtoikohan olla Nalle Puh filosofiaa tuokin?

5 kommenttia:

  1. Ihanan väriset korentokorvikset, pakko varmaan tilata näitä siipiä jostain ja väkertää jotain samantapaista. Ihka oikeat sudenkorennot lentävätkin pian, niitä on taas kiva seurata.

    VastaaPoista
  2. Hykerryttävät korennot :-D
    Ihanaa kun on mukavaa ;-)

    VastaaPoista
  3. Kiitos. Unohtui mainita, että korento lenteli Haapsalun kaislikossa viime elokuussa.

    Minäkin hankin lisää erilaisia siipiä, jotta muutkin saavat hyönteisiä roikkumaan korviinsa.

    VastaaPoista
  4. Todella viehkeät korentokorvikset. Kuulostaa aivan ihanteelliselta olotilalta tuo sinun pimpeli pom :) Tosin ei sitä ehkä jatkuvasti jaksaisikaan... mutta välillä, ja erityisesti keväällä ;)

    VastaaPoista
  5. Kiitos. Eilen illalla kroppa tuntui hakatulta eikä yhtään auvoiselta. Semmoista se, pitää nauttia kivoista päivistä kun muuten natisee liitoksistaan ; )

    VastaaPoista