maanantai 12. huhtikuuta 2010

Auringon kimallusta

Meinasi mennä upea auringonpaisteinen päivä ja sen sivutuotteena lämpö harakoille kun palasin tänään lomaviikolta töihin. Sähköposti pursusi työtehtäviä ja ongelmia. Omat tärkeät asiat meinasivat unohtua ja sekin kävi iltapäivällä vajaan satasen verran kukkarolle kalliimmaksi kuin aamupäivällä jos vain olisin ehtinyt satsaamaan niihin aikaa. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerran, totesi Hugo-peikkokin aikoinaan. Sen lisäksi, että auringon paiste alkaa tuntua iltapäivällä työhuoneen lämpötilassa, se vaikuttaa myös kotona makuukamarini asteisiin. Täytyypi kirsistää termostaatin lukuja kun läkähdyksen oireita on ilmassa parhaillaankin, puuh!

Kaunis puinen Bayong helmi Figulus -helmikaupasta, joka löytyy Hakaniemen hallista. Paljon erilaisia puuhelmiä ja ystävällinen palvelu. Riipukseen on lisätty keväistä kimallusta metalliperhosella ja Swarovskin 4 mm kristallihelmillä.

Tein korvakorut Stockmannin nappiputkilosta löytyneistä ihanaisista napeista, joilla ympärillään auringon kehrät.

3 kommenttia:

  1. Riipus on kaunis kevätkimalluksineen ja korvikset hyvä oivallus, nappikauppaan siis minunkin tieni vie joskus tulevaisuudessa.

    VastaaPoista
  2. Kauniita taas ja nuo korvakorut ovat ylellisen tuntuiset.

    VastaaPoista
  3. Kiitos. Napit ovat ihania ja nappikaupat vaarallisia aarreaittoja. Onneksi nappituubien hintalaput hillitsevät hamstrausta.

    VastaaPoista