torstai 15. huhtikuuta 2010

Roikottimien tulva

Autonkuljettajani kävi Itäkeskuksen Sinellissä kanssani ja osti pussillisen helmiä, joista toivoi saavansa lisää korvaroikottimia. Lisäksi sain useamman pussillisen koukkuja ja muuta tarpeellista koruntekoon liittyvää tavaraa.

Nämä ovat siis hänen valintojaan täydentämään värivalikoimaa vaatekaapin sisällön mukaan.

Aluksi tein hänelle paljon vihreää ja hopeista. Ne kun olivat ensimmäisessä kyselyssä mieluismmat värit. Ja kuten alta näkyy, tuntuu niitä valikoituvan nytkin mukaan.

Sitten jossain vaiheessa pullahti punainen värisuosikiksi. Sen lisäksi viime vuotinen muotiväri lämmin violetti on tullut voimakkaasti esiin. Sitä on toivottu ja hankittu.



Ja näyttää nuo muutkin värit ruskeasta mustaan ja ihan valkoiseen kelpaavan. Mielenkiinnolla odottelen seuraavaa piipahdusta helmiparatiisissa. Minkälainen valikoima korvaroikotin toiveita tupsahtaa Rusinan helmitehtaalle ; )

6 kommenttia:

  1. Ensimmäiseksi kun luin roikottimien tulva otsikon, ajattelin että romuroikottimia oot tehnyt ja aivan innoissani tuijotin ja sitten...ää..pettymys. hups. Korvikset on kuitenkin söpöläisiä, simpukkaa laitoin itsekin tänään tilaukseen ja nuo sinellin uudet siemen helmet on kyl aivan ihania, eikä yhtään ihme että lilakin kelpaa, se on aika viehkeä väri ja aivan ihana vihreän seurana=) Romuroikottimista vielä.. näin sellaisia wanhan sataman messuilla mutta kun en heti ostanut niin enhän sellaista myöhemmin enää löytänyt, olen katkeroitunut, tai no hyvä syy opetella rautalangan taivuttelua=)

    VastaaPoista
  2. Söpöliinit huopapallerot, lempparivärini niissä. Kaikki korvikset mukavan raikkaita, varmaan tulee pidettyä.

    VastaaPoista
  3. Heh, anteeksi tuottamani pettymys. Jossain pitäisi olla ihan otsikkonakin korvaroikottimet, lapsen uusiosana korvakoruille ;)

    Korunsäilytyspaikka hakusessa on minullakin. Pari ajatusta on kehitteillä, mutta katsotaan sitten jos saan jotain aikaiseksi.

    VastaaPoista
  4. Tehdas tosiaankin, ihania korvakoruja! (koitan inspiroitua itsekin, jos jotain saisi lähiaikoina aikaiseksi... ).

    VastaaPoista
  5. Sinulla tuottoisaa aikaa, onkohan kevät innostanut.

    VastaaPoista
  6. Marika: Korviksia on kiva tehdä ja joskus aivot kun kädet kaipaavat tekemistä, mutta muuten on väsynyt, korvaroikottimet tulevat nopeasti valmiiksi ja mieli on hyvä.

    Tiia: Mietin tuota itsekin, että mahtaako lisääntynyt valo olla syyntä energisyyteeni, joka osittain pulppuaa myös helmien muodossa ;)

    VastaaPoista