sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Korukarkkeja

Korvakorut punertavan kellertäviä lasirondelleja.

Kaulakoru kivihelmistä: kellertävän ja oranssin väristä "jadea", punertavia karneolia ja akaattia. Molemmat tehty vapaalla aivovirtauksella liikoja miettimättä ja pohtimatta.

5 kommenttia:

  1. Oi, onpa ihania, ihania värejä!

    VastaaPoista
  2. Tulin vastavierailulle. Sinulla on paljon iloisia värikkäitä kuvia ja ihania koruja. Minäkin harrastan satunnaisesti koruilua, nykyään vain nivelrikko estää kaiken pikkutarkan työn. Profiilistasi luin, että sinäkin olet aamuntorkku yökukkuja, niin minäkin. Nyt on silti mentävä nukkumaan, sillä herätys on kuudelta, hohhoijaa.

    VastaaPoista
  3. Kauniin värikkäitä koruja!!! Tykkään!

    VastaaPoista
  4. Missä mun aivojen vapaavirtaus on? En ole vieläkään oppinu laittamaan helmiä satunnaiseen järjestykseen ja olen siitä katkera! Sie se osaat, syötävän ihania koruja=)
    Raivasin tänään terassin esiin ja istuskelin ulkona kesän ensimmäistä jädeä syöden, että auringonsäteet tuntuvat ihanilta ja piristäviltä!

    VastaaPoista
  5. Mags, Manteli ja Ninni: Nämä ovat omimman näköisiä ja makuisia ;)

    Sinikarhu: Kaaoksessani on yleensä rytmi valmiina. Poimin vuorotellen kustakin pussista yhden. Joskus riehaannun sekoittamaan kaikki samaan poteroon, ravistelen tai sekoitan lusikalla ja poimin satunnaisesti mitä hyppysiin sattuu. Lopussa sitten katsotaan, miltä tuotos näyttää: puretaannko vai julistetaanko valmiiksi.

    Kiitos kiitoksista, ne ovat rohkaisevia ja korjaavia voiteita sielulle :)

    VastaaPoista