keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Värinyrjähdykset

Joskus on rentouttavaa ja vapauttavaa tehdä koruja ihan huvikseen ilman mitään ajatusta ja kohdetta. Yllä oleva violetin ja purppuran vivahteisiin värjätyt kvartsit on sellainen. Alla se pinkki avionyrjähdys, johon laitoin sitten vielä helmiäiskukan mukaan. En löytänyt niitä helmiä, joita lauantaina katselin, vaan otin pussillisen korvikkeita käyttöön. Siitä tuli ihan siedettävä.

5 kommenttia:

  1. Ihania nyrjähdyksiä olet saanut aikaan! Ja tosi kiehtovia koruja tänne on taas ilmestynyt vaikka kuinka. Itseänikin alkaa ihan syyhyttämään moinen näpertely. Koskaan en ole kyllä koruja tehnyt, mutta saatanpa hyvinkin innostua kokeilemaan. Täällä Kiinassa helmet on tosi edullisiakin.

    Onneksi olkoon kuvakisan voitoista! Hieno juttu. Varmasti kiva saada tunnustusta ja kannustusta. :)

    VastaaPoista
  2. Kannatti nyrjähdellä, mahtavan hienot väriyhdistelmät taas olet löytänyt.

    VastaaPoista
  3. Miao: Edullisia olivat, jos ehti ja jaksoi tingata, mutta sehän kuului ostamisen hauskuuteen. Aina vain ei ollut aikaa kaupankäyntiin eikä valikoimiseen kun ryhmässä kuljettiin, tarjontaa oli niin paljon. Puolessa tunnissa ei ehdi kovinkaan paljon jos ei ole muita samasta aiheesta kiinnostuneita joukossa. Nyrjähdysten toteuttaminen on kivaa ja aika kuluu nopeasti ;)

    Kiitos kiitoksista molemmille.

    VastaaPoista
  4. Ei pinkissä mitään moittimista, mutta tuo ylempi on aivan ihastuttava! :-D

    VastaaPoista