maanantai 5. huhtikuuta 2010

Vihreää odotellen

Nyt kun lumi sulaa vauhdilla ja aurinkokin äsken taivaalta kurkisti, odottelen innolla jälleen sitä aikaa kun vihreää alkaa työntyä pensaista, puista ja maasta esiin. Nämä ruohopäät nököttivät Kisahallin somistekaupan ikkunassa pari vuotta sitten. Alla yksi tuoreimpia helmitöitä, jolle ei ole varsinaisesti käyttäjää kunhan tein omaksi ilokseni.

2 kommenttia:

  1. Aika jännä juttu nuo värit... ainakin itsellä vuodenaikojen mukaan vaihtuu värit, mitkä ovat mieluisimpia. Vihreä on niin keväinen ja alkukesän väri, keväällä kaikki kirkkaat ja heleät värit miellyttää silmää ja mieltä :) Talvella taas tummempaa ja vahvempaa sävyä...

    VastaaPoista
  2. Kylmällä paksumpaa ja kuumalla ohkasempaa, muuten asusta värit lähinnä mieliaalan mukaan tai mitä puhdasta kaapista löytyy. Koska vaatevarastoni on lähinnä kirkkaita värejä muutamin poikkeuksin. Tapani mukaan valitsen korun sen mukaan, mitä kaapista olen vetänyt ylleni enkä juurikaan aamulla ehdi miettiä sellaisia, joten melkein mitä vaan. Mustien farkkujen kanssa sopii kaikki ;)

    VastaaPoista