lauantai 3. huhtikuuta 2010

Rääppeet ...

Kirja päivässä pitää kotityöt loitolla TAI tuumasta toimeen on maailman pisin matka. Suora käännös: tiskivuori ei hupene kirjoja lukemalla tai kaikkea muuta puuhamalla ;)

Hennon vaaleanpunaisen valkoinen tulppaani samassa maljakossa virpomisvitsojen kanssa. Tänään ihailin meren sulavan jään päälle syntyvää sumua. Kaupungilla näkyi paikkoja, joista lumi on sulanut jo melkein kokonaan kun taas toisaalla joka paikka pursuaa harmahtavia kinoksia. Vesisade auttaa lumikasojen hupenemisessa, mutta aiheuttaa tulvia. Siellä täällä ihmisiä lumitöissä ja avittamassa pienten purojen matkaa kohti ojaa tai viemäriaukkoa.

Savukvartsilehti 2-4 mm kivirondellinauhassa, johon on koottu useamman projektin jämät: sitriiniä, vuorikristallia, karneolia, granaattia, neripihkaa ja ehkä kenties jotain muutakin. Teksti kuvan alla Luovuuden taosta, yhdestä lempikirjoistani ja elämän oppaistani.

2 kommenttia:

  1. Ihana koru, minun värit ja tyyli :) Täällä Oulussa oli vielä maanantaina täysi talvi, mutta tiistaina oli työpäivän aikana tapahtunut jotain: paljasta maata oli alkanut näkyä paikka paikoin kulkuväylillä! Lumet lähti teiltä ja pyöräteiltä parissa päivässä lähes kokonaan! Ihana kevät :)

    Hyvää Pääsiäistä Rusina!

    VastaaPoista
  2. Kiitos!

    Plussakelit ja vesisade sen tekee. Sama tilanne näkyy täälläkin. Sumuisen nuhruista on ollut tämäkin päivä. Hyvällä omalla tunnolla olen hypännyt kirjan sisään ahmimaan tekstiä.

    VastaaPoista