keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Takkuja

Olin tänään kovaa vauhtia menossa Qi gongin tunnille, mutta allakka herätti minut pehmeään ja sotkuiseen todellisuuteen eli koneneulonnan kevätkauden kurssiin. Koska ilta alkoi takkuisesti myös langat sotkeutuivat enemmän tai vähemmän toisiinsa enkä saanut kolmessa tunnissa mitään valmista tai edes pahasti keskeneräistä. Ainoastaan isompia ja pienempiä solmuja, sotkuja ja takkuja. Saas nähdä pystynkö toistamaan tämänkin kokemuksen viikon päästä uudelleen.

Tänään en päässyt humaltumaan lumisesta luonnosta enkä ehtinyt harjoittelemaankaan, mutta huomenna on päivä uusi eikä illaksi mitään ohjelmaa ... paitsi ruokakaupassa käynti.


Joululahjoiksi menivät nämäkin helmityöt: kaulakoru ja korvakorut. Viimeiset helmet käytin riipukseen, joka jäi omaan käyttöön. Pisaran muotoiset ihanuudet ovat Nanasta, muut osat vähän sieltä sun täältä.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti seuraavalla neulontakerralla olisi vähemmän takkuista ;) Joskus vaan on päiviä ettei mikään oikein mene niinkuin pitäisi.

    Aivan uskomattomia nämä sinun tekemäsi korut! Varmasti lahjojen saajat ovat olleet ihastuksissaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Muutama koru tulee aina joskus takaisin, mutta lähinnä halutaan pidempää tai lyhyempää kun todellisuus on eri helmien kanssa vähän erilainen kuin suunnitelma tai "malli".

    Takutonta keskiviikkoa odotellen ;)

    VastaaPoista