perjantai 1. tammikuuta 2010

Hyvää Uutta Vuotta 2010

Vuosi vaihtui kipakassa pakkassäässä. Pukeuduin eskimoksi kun ihastelin parvekkeella keskiyön näytelmää. Betoniparveke nipisteli varpaitani, vaikka ne oli kääritty hupatossuihin. Raketit olivat kauniita. Uusi lainsäädäntö näkyi ainakin oma alueeni taivaalla. Räiskis, poks, poks rajaoittui paljon lyhyempään aikaan ja määräkin oli vähentynyt roimasti, tietysti poikkeuksiakin näkyi ja kuului. Pakkanen :) on kiristänyt otettaan yöstä ja mäntyjen huojunnasta päätellen tuuli antaa sen nipistykselle voimaa vielä enemmän. Taidan nautiskella kauniista auringonpaisteesta ihan täältä kotoa valkosipulipatongin ja joulukahvin voimin. Onnea uuteen vuoteen!

Korvikset kuin pienet kirkaat auringot. Sävy on juuri sellainen kuin vastapäisten talojen metalliosat hohtavat silmiini. Menivät joululahjaksi eräälle auringon palvojalle.

5 kommenttia:

  1. Hyvää alkanutta vuotta 2010. Meilläkin huomasi lain muutoksen, onneksi se kauhea poksutus ihan nurkissa loppui ja ei tarvinnut koko yötä valvoa.
    Pupujussikin uskaltautui illalla ruokailemaan.
    Minulla on taas verenkierto lähtenyt muualle, sormet ja varpaat kylminä

    VastaaPoista
  2. Ja minä hytisin hetken sukkasillani parvekkeella eilen yöllä :D Mutta pakkaset ovat mukavia ja erityisherkkua täällä pääkaupunkiseudulla, joten en valita vaan nautin! :)

    Ne korviskoukut. Käytän 0.7mm lankaa, suosittelen. Erittäin sopiva juuri ko tarkoitukseen, mitään muuta siitä ei tule tehtyä mutta korviskoukkuja varten aina pätkä tulee ostettua. Ja jos siltikin vielä tippumistaipumista, niin niitä pieni muovisia stoppareita voisi kokeilla.

    VastaaPoista
  3. Kiitokset osanotosta, elämä jatkuu.
    - Hyvää uutta vuotta sinullekin, mm. noiden ihanien korujen parissa!

    VastaaPoista
  4. Tia: kylmät ulokkeet, mutta lämmin sydän. Taiji muuten auttaa ulokkeiden verenkiertoon.

    Piisku: kiitos vinkistä, 0.8 mm lankaa pitäisi löytyä varastosta, jos oikein muistan. Minäkin oikeastaan nautin lumesta ja pakkasista enemmän kuin loskasta ja mustasta pimeydestä, joka imee kaiken valon iltaisin.

    Pappi puikoissa: Kiitos; odottelen uutta inspistä uusien korujen parissa. Pakkasin laatikot kasaan jouluksi ja samalla myös suurimman innon tehdä niitä. Hieman musiikkia ja monta paksua kirjaa, niin kohta tekee mieli tehdä käsillä muutakin kuin kääntää kirjan sivua.

    VastaaPoista
  5. Hyvää vuoden jatkoa tännekin :D

    VastaaPoista