tiistai 12. tammikuuta 2010

Lumihumala

Kuvat viime viikonlopun kävelyretkiltä. Tänään kävelin toista tuntia nautiskellen ihanasta talvi-illasta. Kotiin päästyäni olin iloinen, hyvällä mielellä, punaposkinen ja nälkäinen.

Olen hiprakassa lumesta ja sen taiteilemasta ympäristöstä. Että osaakin olla kaunista!

Olen monena päivänä ja iltana kävellyt tuntikausia ja ihaillut alijäähtyneet tihkun muodostamia satumaisen kauniita puiden muodostamia pitsiverhoja.

Niin upea keli, etten voinut ajatellakaan meneväni tunnille sisätiloihin. Ehtiihän sitä sitten kun taivaalta putoaa vettä, on liukasta ja ikävää kun sää näyttää etelän talven huonoimman puolensa.

Välillä löysin niin ruman paikan, että sain tehtyä muutaman sarjan taiji harjoituksia. Muuten koko ilta menisi vain kävelemiseen pään pyöriessä kuin pöllöllä kun kaikki on niin kaunista auringonpaisteessa, sumussa, harmassa päivässä tai katulamppujen iltaloisteessa.

Lauhtuessa tuuli tuntuu kostean jäätävän puraisevalta sivallukselta, mutta jos pääsee tuulen suojaan talojen väliin tai metsään, on lämmintä ja pehmeää.

Kamera ei mahtunut tänään reppuun, mutta ei se suuremmin harmittanut paitsi silloin kun törmäsin taloon, jonka katolle oli tehty iso lumiukko. Ihan totta, räystään kulmalla seisoi lumipalloista pyöritetty ukko.

2 kommenttia:

  1. Kiitos, vaikeinta oli valita vain muutama hyvä kuva tänne blogiin kun kivoja kuvia olisi ollut vaikka kuinka paljon.

    VastaaPoista