lauantai 16. tammikuuta 2010

Jonossa

Aamutreenit puistossa minikoon aamupalalla eli tonnikalasalaattia kymmenkunta lusikallista. Ihan tarpeeksi tälle aamulle, kun sää ei ollut kovin kylmä eikä tuulinen vaan vallan sopiva. Kotona nakkasin pari valkosipuliruisleipää ja kupillisen teetä masun täytteeksi sekä unohduin katselemaan poliisikoira Rexin kaksi jaksoa televisiosta kun ei muutakaan siihen saumaan tullut. Päätin kävellä kauppaan hakemaan vessapaperia, joka tuntuu olevan aina loppu. Ei siellä muita ongelmia ollut paitsi, että jonot kiemurtelivat vaateosastolle asti. Päätin sitten nauttia päivän kahviannoksen kaupan kahvilassa, muttei sekään onnistunut. Kello oli nimittäin kaksi minuuttia yli neljän, joten mitään ei enää myyty. Kehoitettiin valkkaamaan pillimehu tai limupullo ja naposteltavaa, joka olisi pitänyt käyttää vaakan kautta. Kahvia halusin, enkä muuta, joten noukin hesarin hyllystä ja menin tutustumaan päivän uutisiin kuivin suin. Vielä ehdin katsella toisessa päässä kauppaa tovin telkkaria ennen kuin jonot olivat kutistuneet normaalimittoihin. Pitänee kirjoittaa lappu muistitaululle: mene kauppaan lauantaisin vasta puoli tuntia sulkemisaikaa ennen. Lyhyin jono ei sitten ole lyhyin, vaikka edessäsi olisi vain kolme asiakasta. Vähintään kaksi heistä jää keskustelemaan tuotteen hinnasta, jota tarkistetaan toimistoväen kanssa sen seitsemästä listasta ja luettelosta. Kolme tuntia kaupassa vain vessapaperin vuoksi, lääh!
Yhdistetty läksiäis- ja joululahja työtoverilleni: aventuriini, tiikerinsilmät, koralli (mistä lie hankittu), punainen jaspis ja kiven ulkonäköä jäljittelevät lasihelmet (Idänhelmestä).

Punaisesta pitävälle työtoverille joulunpunaiset helmiäislasihelmet, kultaisia siemenhelmiä ja iso oranssi fasettihelmi (Nanasta). Tein itselleni samanlaiset joulutonttuhelmet ilman oranssia keskihelmeä. Nyt sitten kaffelle viimeinkin ; )

2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä niin totta, valitset kaupassa lyhyimmän jonon, mutta viimeistään se sinua edellinen onkin sitten unohtanut punnita vihannespussinsa, paidassa ei ole hintalappua ja hänellä ei ole katetta tilillä, joten sitten mietitään mitä jätetään ostamatta... käyköhän ihmisille siinä viereisessä, hyvin vetävässä jonossa koskaan noin? Vai onko se huono-onninen aina siinä hitaassa jonossa sitten loppupeleissä? :D

    Ihanat korut, tykkäsin valtavasti noista.

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että muillakin on samoja tuntemuksia. Aloin jo epäillä, että Murphyn laki iskee vain minuun ;)

    Kaulakorujen saajiltakin tuli positiivista palautetta.

    VastaaPoista