maanantai 25. tammikuuta 2010

Kiwitwist

Kaikkien riipusten ja korvakorujen joukkoon olen tehnyt muutaman kaulakorukin. Jadetynnyri (Sinelli) odotti pitkään sopivia seuralaisia, mutta sitten löytyi Nanasta sopiva määrä kivitwist -helmiä: tiikerinsilmä, sammalakaatti, aventuriini ja jaspis sekä pieniä punaisia massahelmiä (Sinelli), jotka täydensivät toisiaan. Tämä kaulanauha jäi omaan käyttööni. Siinä on sopiva määrä kevättä ja syksyä yhdistettynä sekä Helsingin vihreitä talvia, vaikka nautinkin lumen ja pakkasen tuomista ihanista talvipäivistä, joita olen tänä talvena nautiskellut ulkoillessa.

5 kommenttia:

  1. Onpa kauniit värit korussa, tykkään!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Se on minunkin suosikkini tällä hetkellä. Voi pitää niin monen värisen paidan kanssa ja jostain syystä kaapistani löytyy punaista ja vihreää aika paljon.

    VastaaPoista
  3. Miäkin tykkään, kauniin maanläheiset värit! tosin tykään kllä melkein kaikista väreistä, mutta eniten omannäköisiäni juuri tuollaiset luonnolliset sävyt :) Jadetynnyri on kyllä kaunis yksityiskohta tuossa.

    VastaaPoista
  4. Miäkin tykkään, kauniin maanläheiset värit! tosin tykään kllä melkein kaikista väreistä, mutta eniten omannäköisiäni juuri tuollaiset luonnolliset sävyt :) Jadetynnyri on kyllä kaunis yksityiskohta tuossa.

    VastaaPoista
  5. Kiitos. Itse tykkään kaikista muista väreistä, paitsi vaalean punaisesta (UH!) ja omistan vähän valkoista ja mustaa.

    VastaaPoista