sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Lumisade

Joskus sitten harmittaa kun pikavisiitille olisi sittenkin kannattanut ottaa kamera reppuun mukaan. Tämä lumityttö tanssii leipomon ikkunassa.

Jouduin sitten turvautumaan kännykän kuvatoistoon, joka ei ole lumen ja auringon kanssa kovinkaan kehuttava. Jääkarhuvalaisin lamppukaupan ikkunassa.

Illalla kävellessäni kohti yömajaani alkoi sataa lunta, joka kimmelsi katuvalojen loisteessa kuin tuhannet pienet timantit. Jo silloin kamerasormi alkoi sykkiä ja sisälläni asuva valokuvaaja hermostua.

Pohdin uuden ja halvan digipokkarin hankintaakin kun maisemat muuttuivat illan mittaan aina vaan ihanemmiksi. Luovuin ajatuksesta kun halvimmatkin tarjousmallit maksoivat vähintään satasen ja olisin halunnut kuitenkin jotain muuta reppuni päivittäiskantoon.

Tässä parhaat kännykuvat. Valtakunnassa oli kaikki hyvin ja kaivatut kuoret löytyivät kopioitaviksi ja edelleen lähetettäviksi. Muuttolinnuilla on ollut keväisen lämmintä ja saman verran plussaa kun meillä miinusta.

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuviahan sinä sait, turhaan siitä hermostuit, kyllä luonto on nyt hienona. Hauskoja löytöjä ikkunoista teit, hiukan katsoin että mikä jääkarhu ennen kuin hahmotin sen ;-)

    VastaaPoista
  2. Olisin halunnut ottaa enemmän ja toisenlaisia kuvia. Kännykän kamera rajoittaa kuvaamista aika lailla. Tein pitkän kävelylenkin kaupungilla ennen junalle lähtöä ja nautin vaikka sisäinen valokuvaajani harmittelikin ;)

    Jääkarhun alla oleva peili hieman hämää vaikka antaakin sitten reippaasti valoa.

    3-4 mm kristallihelmiputkilo on talletettu johonkin vissiin paikkaan kun ei millään osu silmiini nyt kun toinen puolikas helminauhasta odottaa valmiina. Ikä tekee kepposia kun ei muista minne laittaa talteen ;)

    VastaaPoista