tiistai 23. helmikuuta 2010

Stay out ...

Söimme sisällä koska keli oli viilea ja ulkona pomppi pöydällä ylimääräisiä syöjiä.

Helsingin puistossa törmää hanhiin, jotka ovat röyhkeitä, jos sille päälle sattuvat ja varmasti sattuvat jos pienokaisia on mukana. Näpit irti lapsistani, sähisi tämäkin emo kun ihmismuksut halusivat mennä taputtamaan söpöjä lintuja. Sen lisäksi, että puistot teineen ovat liukumiinapötköjä täynnä. Ei tee mieli nurmikolla paljain jaloin kulkea.


Joops, jotta elämän tasapaino säilyisi vakaana, on luonto suuressa viisaudessaan tuonut lumenluonnin sijaan muita elämän kummallisia ongelmia tilalle. Kerrostalossa asuessa voi lumisadetta ja pyryä rakastaa ihan vapaasti ja nauttia ympäristön muuttumisesta valkoiseksi ja pehmeiksi valleiksi. Eikä kesällä nurmikko ole koskaan liian pitkä.

2 kommenttia:

  1. Kun täällä kyläilee ihana nappikirja, minkälainen pitää saada myös omaksi mutta ongelmana on, että mistä niitä nappeja? Tavallisen ompeluliikkeen napit on hirmuhintaisia ja sulla saattais pikkulinnun viserryksen mukaan löytyä hyviä nappipaikkoja?

    VastaaPoista
  2. No tuota, mä olen perinyt ison kasan nappeja, pitänyt silmät auki kirpputoreilla (karsee mekko, mutta kivat napit) ja ostanut nappikaupasta lisää sekä kytännyt kaikki alennusmyynnit eli ostanut monta sikaa säkissä. Mininapit on Sinellistä.

    VastaaPoista