maanantai 22. helmikuuta 2010

Murmeli

Kukkaiskorvikset auringon ja kuun päällä talven taittumista odotellen.

Murmelit vaipuvat talvella horrokseen ihan niin kuin minäkin ja työtoverit voivat sen todistaa. Jos blogini ei olisi muokattu pipanoista niin sitten se olisi täynnä murmelin murinoita. Jos joku ei vielä ole kuullut talven päivästä, jolloin murmeli ennustaa talven jatkumisesta ja johon tämäkin sarjakuva viittaa, niin wikipediasta löytyy siihenkin vastaus. Sattumoisin elokuva Groundhog Day on yksi suosikeistani. Suomen kielisen nimen on eräs oululainen napannut oman bloginsa nimeksi: Päiväni murmelina. Ei vain parane vierailla kovin usein ... tulee nälkä ; )

4 kommenttia:

  1. Aivan ihanat helmet noissa korviksissa! Tosi nätit :)

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin niistä itsekin ja pohdin kauan, käytänkö niitä johonkin kaulakoruun vai laitanko korvikset. Jotenkin kuviot ja väri tulevat paremmin esiin kun ei ole muita helmiä sotkemassa kuvioita.

    VastaaPoista
  3. Olen kanssasi samaa mieltä, jos on tuollainen kaunis yksityiskohta, niinkuin nuo helmet, niin parhaiten ne pääsevät esille juuri noin. Kauniit ovat :) Ja blogini nimestä sen verran että osittain se liittyy kyseiseen elokuvaan, koska välillä tuntuu että päivät toistavat itseään ja sitä lumousta koittaa rikkoa tekemällä pieniä muutoksia, mutta siltikin usein tuntuu että sama päivä toistuu vaan. Mutta sellaista se tavallinen arki varmaan monessakin perheessä on :)

    VastaaPoista
  4. Kauniit lamppuhelmet ovat ehtaa ÄHH tavaraa ;) sillä niin kauan olen niitä vain ihaillut.

    Joskus toivoisin, että viikossa olisi 8. päivä, jonka voisi käyttää aina parhaaksi katsomallaan tavalla kulloisenkin tarpeen mukaan. Kiinalaisissa ajatuksissa on välillä vähän Harry Potter meininkiä. Kun kerrostalojen väliin venytetään taialla tilaa talolle niin miksei sunnuntain ja maanantain väliin voisi venyttää lisäpäivän ;)

    VastaaPoista