torstai 11. helmikuuta 2010

Bittilepoa

Tämä viikko on tähän mennessä mennyt leväten. Kotiin tullessa ensimmäisenä ajatuksena on ollut nukkuminen ja pikaisen iltapalan jälkeen olen kömpinyt peiton alle huilaamaan sillä seurauksella, että aamuyöllä on suolisto narissut autiuttaan ja pakottanut pikaiseen tankkaukseen. Herätyskellon soittoon olen katsellut outoja unenpätkiä, joita kelailen puolinukuksissani aamupesulla ja sängyn laidalla kerätessäni verhoja kropaani peitoksi.

Keskiviikkona kävin kutomassa muutan kummallisen pitkulaisen kappaleen, joista toinen muistuttaa sipulipussia ja toisesta ehkä saa jonniinlaisen kaulurin aikaiseksi. Tänään kävin chi kung tunnilla, jonka painopiste on hieman erilainen kuin tajin opit, mutta ainakin hauskaa piisaa. No, jälkimmäistä voi soveltaa ensimmäiseen ja sillä painotuksella näitäkin harjoituksia teen. Kulkuneuvot ja linjat toimivat tänään erinomaisesti ja matkustin jokerilinjalla kotiin, jossa hämmästyksekseni olin jo ennen uutisia eli tunnin verran aikaisemmin kuin viimeksi.

Violetit säröakaatit ja marmoripisarat tein jo ennen nuhaani, mutta kuva oli kadoksissa.

2 kommenttia:

  1. Sinähän olet tehnyt vaikka mitä, kyllä se vireyskin sieltä tulee kunhan kunnolla kuntoudut.

    VastaaPoista
  2. Juup, aina välillä tulee sellaisia energisiä purkauksia, jolloin on ihan pakko näpertää jotain vaikka kuin pientä ja hassua ;)

    VastaaPoista