torstai 18. helmikuuta 2010

Särmikkäitä

Toissa viikonloppuna syntyi taudin loppuvaiheessa kahden aivosolun törmäyksestä koruja, joissa on käytetty pitkään laatikossa pyörineitä minikokoisia nappeja ja särmikkäitä helmiä. Mininapeista oli alunperin joku idea, joka unohtui kun en tullut kirjoittaneeksi sitä ylös. Eräällä työtoverillani kaupasta ostetun korun, jossa oli käytetty nappeja ja kristallihelmiä. Suora kopiointi ei kiinnostanut, joten annoin aivojeni ja käsieni tehdä työtä vapaasti ja tuloksena "miun maun" mukaisia kivoja arkikoruja, jotka ovat kuitenkin aivan erilaisia kuin esikuvansa. Yritin löytää kuvaa siitä, mutten onnistunut. Jos joku keksii sen jostakin, hihkaiskaa kommenttiloodaan.
Farkkutyttö sai yhdistettynä syntymä- ja ystävänpäivälahjana sarjan vaaleanpunaisen, lilan ja sinisen sävyisen setin: korva-, ranne- ja kaulakorun.

Punaisen ja mustan kirjava sarja meni toiselle ystävälleni. Alla viuhkan päällä molemmat kaula- ja rannekorut.

Itselleni jätin keltaisen, oranssin ja puanaisen kirjavan prototyypin. Tämän värisiä nappeja oli kaikkein vähiten, joten tuloksena oli kaulakoru ilman lisäyksiä.

Ja sokerina pohjalla sama vihreänä settinä. Tässä vain maistiaisia, sillä setti ei ole vielä lähtenyt käyttäjälleen. Hän ehti vaihtaa työpaikkaa ennen kuin koru valmistui, joten uusi osoite pitää kaivella jostakin esille.
Heh heh, Sinellin mininapit loppuivat kun hain niitä lisää ; )

4 kommenttia:

  1. Mitä sitä suoraan kopioimaan vaan antaa oman mielikuvituksen jyllätä. Vaikka pidän paljon punaisesta tuo alin vihreä on suosikkini. Vai kävit tyhjentämässä Sinellin varaston.

    VastaaPoista
  2. Tänään oli kolme nappikorua liikenteessä yhtä aikaa. Yksi lahjapaketissa, kuskini ja omassa kaulassa.

    Kaikki esikuvalliset tekeleeni ovat aina oman näköisiäni. Jotenkin se esikuva hämärtyy siinä vaiheessa kun piuha aivoista käsiini alkaa säkenöidä. Samoin saattaa käydä myös omien suunnitelmieni kanssa. Suunnitelma muuttuu matkalla ja tulee ihan jotain muuta...

    VastaaPoista
  3. Minäkin tykkään tuosta vihreästä :-D Mininapit näyttää jännältä!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Mags! Mininapit melkein täyttää ÄHHin tunnuspiirteet, sillä niin kauan ne on laatikossa pyörineet. Ollen tykännyt niistä hirmuisesti, mutten muistanut yhtään, mitä varten aikoinaan ostin ne..., joku neronleimaus ilman muuta ; )

    VastaaPoista