maanantai 1. maaliskuuta 2010

Lumimakkarat

Pakkasen vispaamat kuohkeat lumihanget lätsähtivät pahan kerran sään lauhtuessa.

Puistossa hanget näyttivät heti lättänöiltä ja kutistuneilta sateen muuttuessa vedeksi. Erikoiset rakenteet muokkasivat lumimakkaroita, joiden alimpaan kulmaan muodostui keväinen jääpuikko.

Koristeelliset puurakenteet tipauttivat lumimattonsa kuvaajankin niskaan. Karkuun ei päässyt, sillä lunta oli parhaimmillaan lähes lantiolle asti.

4 kommenttia:

  1. Hienoja taideteoksia olet kuvannut, varovainen saa olla ettei niskaansa saa tuollaista makkaraa, minäkn kuvasin samanmoisia makkaroita tutun aidasta.

    VastaaPoista
  2. Tänä aamuna ei makkaroista ollut jälkeäkään. Kaikki olivat pudonneet maahan. Osa naapureista puisteli päätään kahlatessani syvässä lumessa makkaroita kuvaamassa. Kamera piti suojata vatsan alle ja iso möhkäle putosi selkääni. Onneksi takissa oli huppu.

    VastaaPoista
  3. joskus voi olla jopa vaarallista saada jäämöhkäle päähänsä! Mutta aivan upeita muotoja kyllä olet saanut kamerallasi tallennettua.

    VastaaPoista
  4. Juu, täällä kaupungissa pitää katsella ylös ja miettiä missä kävelee, sillä lämpimät päivät ja jäiset yöt tuovat lumi- ja jäävaaran. Itse tsekkasin yhden makkaran sisältöä ennen kuin uskalsin mennä niiden alle kuvaamaan.

    VastaaPoista