sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Raidalliset nappipötköt

Mietin, mitä pitäisi tehdä lopuille napeille. Mustasta olisi saanut vielä sopivilla väreillä maustettuna ainakin rannekorun, mutta entäs muista. Kirjavat nappikoru olisi tarvinnut tasapainottamaan yksivärisiä helmiä ja varastoni on aika köyhä mustan ja valkoisen osalta. Ajattelin ensin tehdä lisää nappipötkökorvakoruja, mutta sitten satuin kokeilemaan, miltä pötköt näyttäisivät kahdella korupiikillä, joiden toisessa päässä oli valmis linkki. Tein toiseenkin päähän linkin. Nyt tarvikerasiassani on kahdeksan linkkipötköä odottamassa seuraavaa ideaa. Njaa, tulishan noista yhdet korvikstkin, mutta loput ovat ihan eri paria kaikki. Käyttääkö kukaan enää eriparisia korviksia kuten joskus kauan sitten kun itse olin nuori ja ystävieni korvissa roikkui erilaiset korut?

4 kommenttia:

  1. Ihan tulee mieleen jotkut Aarikan korut: minulla on samantyyliset, missä on liloja puuhelmiä ja hopeanvärisiä metallihelmiä vuoronperää. Noista ei varmaan niin tarkkaa olisi, vaikka eriparisiakin olisivat, kun sopivat yhteen muutenkin? Tai kaulaanhan tuommoinen pötkylä kanssa sopisi, nahkanauhaan, vaikka?

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkeistä. Katsotaan, mitä aivojen ja käsien yhteistyö saa aikaiseksi ; )

    VastaaPoista
  3. Kyllä se idea taas tulla putkahtaa silloin kun sitä vähiten odottaa. Paljon pirtsakoita värejä.
    Minulla tällä hetkellä ideat jumissa, en tiedä mikä väsyttää kauheasti.

    VastaaPoista
  4. Niinhän ne putkahtelee. Ainakin yksi ajatus on hahmottumassa. Toivottavasti on vain tavallista talviunta kuten ystäväni sanoi minulle otettuani nokoset sillä aikaa kun toiset tönivät...

    VastaaPoista