keskiviikko 30. toukokuuta 2018

152. Tuhansien ämpärien maa


Linnanmäen Peacock-teatterissa 16.6. asti UIT esittää 40. juhlavuotensa kunniaksi humoristisen revyyn teemalla "Tuhansien ämpärien maa", joka sisältää sketsejä, laulua ja tanssia. Kävin tiistaina katsomassa kepeän ja veijarimaisen kepeän esityksen.


Peacockin lavalla yllätystähtinä vuoden 2016 tangokuningatar Erika Vikman ja Viivi Pumpanen. Mukana oli takuuvarmoja naurattajia ja laulavia näyttelijöitä: Sari Siikander, Leena Uotila, Sami Hintsanen, Sami Hokkanen, Jussi Lampi, Mikael Saari. 



Eikä tanssijatkaan jää esiintymisessä tai laulamisessa muiden jalkoihin: Ansku Bergström, Katri Mäkinen, Mikko Ahti ja Matti Puro. Mukana myös bilebändi Jean S. Antti Paavilaisen johdolla.  

Ilottelussa revitään riemua vuoden tämän hetken ajankohtaisimmista tapatumista. Osansa saavat mm. presidenttiparin perheenlisäys, Ähtärin uudet pandat, ajankohtainen politiikka ja sote sekä bittiteknologian vaikutus elämäämme kännyköiden ja sosiaalisen median kautta tai televisio-ohjelmat. Myös kirkon rahankäyttö virkamiestensä tuunaamana sekä hieman erikoinen saarna. 


Puolitoista tuntia on sopiva määrä iloittelua. Esiintyjät olivat erinomaisen osaavia. Ainoa miinus oli musiikin toisto liian suurella voimalla. Äänet alkoivat säröillä korvissani. Kaipasin korvatulppia, mutta sormien tunkeminen korviin ajoi saman asian.  

Ja tietysti aulassa jaettiin ämpäreitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti