perjantai 26. marraskuuta 2010

Oma outo koti

Pongasin avoimen haasteen Wanton Lunacyn blogista. Otin sen vastaan sillä edellytyksellä ettei siihen tarvitse vastata heti. Tänään tunsin outoa levottomuutta maattuani tiiliskivikirjan kanssa sängyssä koko viikon. Jätän haasteen yhtä avoimeksi. Säännöt löytyvät Wanton Lunacyn blogista. Muutin vähän sääntöjäkin kun auringonlaskujen bongaaminen ikkunoistani on tullut tavaksi ;)

Auringonlasku tänä iltana sälekaihtimien välistä kuvattuna. Tuntuu hassulta kun valopolla tipahtaa jo puolessa välissä taivaankantta alas tähän aikaan vuodesta kun kesällä se on korkeimmillaan ja aloittaa laskeutumisen vasta vähän tämän jälkeen.

Näkymä ikkunasta sivusiiven katolle. Tikkaat tekevät lumitaidetta.

 Tätä lajia kotonani riitää. Kirjoja ja kirjahyllyjä jokaisella vähänkin vapaaksi jäävällä seinällä. 

 Koruteline rannerenkaille ja yhdelle joulutähdelle.

Tämän viikon olen tuijotellut iltaisin tätä kattovalaisinta silloin kun en ole jaksanut enää lukea, mutta unikaan ei ole ollut tullakseen. Gabaldonin tiiliskivet eivät sovellu yölukemisiksi etenkin jos asennot ovat rajoittuneita. Pitäisi saada jostain lukuteline, joka ei nakkaa sanaista arkkua otsaan, jos vääntää lukuasennon selälleen. 

4 kommenttia:

 1. Kylmää valoa on ollut ja hieno taideteos. Kirjahyllyjä meiltäkin löytyy ja mökille kirjoja viedään laatikoissa kun ei enää mahdu tänne. Minäkin olen vaihtanut iltalukemisen kevyempään ;-) Paranemista sinulle.

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän hyvä idea tuo koruidea! Olen ostanut samanlaisen "kehyksen" aikeena huovuttaa siihen taulu mutta mutta....toihan olisi helpompaa =)

  VastaaPoista
 3. Tia: On yritystä ja lääkitystä, mutta pöpö on eri sitkeä laadultaan.

  Sinikarhu: samoja naulakoita roikkuu seinällä kolme, mutta tämä oli nätein kuvattava. Lisäksi minulla on lautasteline seinällä taulujen rinnalla. Ei varmaan kovin kaunis, mutta siitä on hyvin valittavissa, mitä minäkin päivänä haluaa kaulaansa ripustaa. Esittelen sen joskus =)

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen lukenut kolme Gabaldonia.. tiiliskivi on todellakin hyvä ilmaus! :)

  VastaaPoista