tiistai 23. marraskuuta 2010

Korjauksia

Sain korjattavaksi kaksi ametistirannekorua, joiden gummilangat olivat rispaantuneet ja venähtäneet katkeamispisteeseen. Ylempi oli jo hajonnut ja siihen laitettiin muutama helmi lisää varastostani, että saatiin tarpeeksi pituutta. Alempaan vaihdettiin vain uusi paksumpi joustolanka.

8 kommenttia:

 1. Beautiful and pretty colors!! one of my favority

  VastaaPoista
 2. Thank you. The bracelets were under repair because rubber band was worn to rags. They has been bought from China some years ago.

  VastaaPoista
 3. Ihanan värisiä ametisteja, tämä on oikea voimakoru.

  VastaaPoista
 4. Väri on luonnossa aavistuksen lilahtavampi kuin kuvassa, mutta kauniita ja kirkkaita kiviä kuitenkin.

  VastaaPoista
 5. Oijoi.. Ihania rannekoruja, lemppariväri!

  Mun pitäs kans perehtyä tuohon joustolankaan, kunhan olisi jossain välissä vaan aikaa. Tuntuu että rannekoruille olisi ostajansa, mutta ne aina ovat vääränkokoisia. Tuo ratkaisisi monta pulmaa (kun saisi vaan solmut kestämään ;)

  VastaaPoista
 6. Aloitin joustolangan käytön ystäväni pyynnöstä sillä hän niemnomaan halusi "kumilankaisia" rannekoruja.

  Silikonijoustolankaa löytyy eri vahvuisina. Ohuempaa voi kiinnittää esim. kiinnityshelmillä, jolloin sen ja solmun voi peittää päällyshelmellä. Paksumpaan olen tehnyt pari solmua peräkkäin ja kiristänyt kunnolla sekä jättäynyt suosiolla tarpeeksi pitkän hännän ettei ihan heti lähde purkautumaan, mutta toki paksumpaankin lankaan voi ujuttaa kiinnityshelmet stoppareiksi. Paksumpaa lankaa olen ostanut Nanasta.

  VastaaPoista
 7. Kiitos vastauksesta. Mulla on kans jotain aika ohutta silikonipintaista, ostin kerran kun sattu TaitoShoppiin semmonen helmipäivä ja siellä oli edustaja Figuluksesta. Mut tosiaan en ole ehtinyt testaamaan. Kerran ostin pienen erän Helmiharakasta, ekat solmut sain kestämään mut sit seuraavissa koruissa en. En ymmärrä miten en enää osannukaan :D Pitää vaan kokeilla..

  VastaaPoista
 8. Teen solmuja joustolankaan virkkuukoukulla. Sen avulla lankaa voi vähän venyttää kun solmua tekee. Etusormi kannattaa suojata jollakin ennen koukkuamista, kertoo nimimerkki "nahka rullalle".

  VastaaPoista