tiistai 16. maaliskuuta 2010

Päävärit

Päävärit on päivitetty. Entiset olivat jo ehtineet haalistua päälaelta vaikka hännässä olikin vielä jämät jäljellä. Samalla saksittiin harjakset hieman uuteen muotoon käyttämällä hyväksi ylipitkäksi kasvanutta pehkoa. Kun taipuisuus on muutenkin jo vasemmalle, jätettiin sinne hännän vastapaino. Ruskehtava yleisväri tasapainoittaa, pehmentää ja kiillottaa naturaalitummaa ydintä. Oranssit ja luumun punaiset vauhtiraidat lisättiin kerroksittain sekä etu- että takaliepeisiin.

Parturissa käynti on äärimmäisen rentouttavaa kun töissä ajatukset kiitää tuhatta ja sataa fyysisen olemuksen yrittäessä epätoivoisesti pysyä mukana. Ajatukset lentävät läpi seinien ja kerrosten, joskus jopa toiselle puolelle kaupunkia tomumajan mutkitellessa käytäviä, tunneleita ja rappusia pitkin läähättäen usein vielä painavan lastin kera. Unohdin synkronoida matolaatikon työpöydän pöntön kanssa sekä siirtää tärkeimmät paperikalenteriini, joka toimii muistilappujen kotipesänä. Jouduin järjestelemään kahden tiistain ohjelmat uudelleen kun tänään sidoin piuhat kumpaankin vehkeeseen. Jos olisin kissa, kehräisin parturissa. Melkein nukahdin taas käsittelyssä kun päivän kiireet pysähtyivät kuin seinään.

2 kommenttia:

  1. Onpas hällä hienon väriset kutrit. Mä kävin viime viikolla hiukan vain etuhiuksia leikkautamassa vaikka väriäkin ois tarvinnu. Jos vielä vaikka kuukauden jaksaisi olla rumilla kutreilla=)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, viihdyn tulilatvana oikein hyvin ; )

    VastaaPoista