keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Norsun kärsä

Ei siitä tullutkaan pyramidia, tuli kärsä. Samanlainen putki kuin elefantin nenä: alhaalta kapea ja ylhäältä levenee läpäksi, joka on kiinnitetty naamatauluun kiinni. Alkupuolella menin laskuissani sekaisin kun silmukkamäärä ei täsmännyt kerroslukumittarin kanssa. Huomasin sen siitäkin, että luku ei ollut aina kuudella jaollinen, vaikka ohjeen mukaan niin olisi pitänyt olla. Kaventaminen oli niin hauskaa, että kavensin vahingossa yhdessä kohtaa liikaa ja tasailin niitä sitten jossain toisessa kohtaa. Yritin kirjata ohjeisiini suunnilleen, missä kohtaa laskuvirheet tapahtuivat, että osaan tehdä toisen virheellisen kärsän ensi viikolla.


Koska kärsä jäi kaappiin odottamaan kaveria, ei siitä ole kuvaa, joten tässä värimaailmaan sopivat korvikset, jotka menivät ystävyyden iloksi kuukausi sitten pari kilometria osoitteestani lännen suuntaan. Ihanat helmet ovat kotoisin Sinellistä. Neulekoneella teemme terapianeuleita kun tarvitsemme onnistumisen iloa rankan päivän jälkeen. Minulla helmitöiden terapiaa ovat nämä korvakorut =)

2 kommenttia:

  1. Vai kärsää olet tehnyt ;-) mikä ettei ja sitten hyvä kun laitoit ohjeet kun haluat vielä toisen samanmoisen kärsän.
    Olet taas löytänyt kauniin väriset helmet.
    Minullakin ollut muutama onnistumisen ilo kortteilussa. Eilinen uimareissu vaan vei voimat kun innostuin liikaa ;-)

    VastaaPoista
  2. Ensi viikolla toinen kärsä, sitten leukalappu ja lopuksi selän lämmitin tai toistepäin. Ihailin kaunista ruusukorttiasi eilen =)

    VastaaPoista