tiistai 13. tammikuuta 2009

Puumassaa

Joulutontun pajasta on nämäkin taas lähtöisin. Kaikissa puuvilla- tai nahkanauha ja kiinalainen liukusolmu ensimmäisessä ja kolmannessa. Sattumalta saajat ovat samasta ruokakunnasta. Yleensä ajattelen mielivärien koostumuksia ja silmäilen helmiä, joista sitten pikkuhiljaa tai hurjalla vauhdilla syntyy kukin koru. Osa helmistä on kierrätystavaraa ja purettu vanhoista koruista. Kaikki helmet on hiottu santapaperilla puhtaiksi ja huokoisiksi ennen uutta maalikerrosta ja lakkausta. Talouspaperirulla on hyvä teline kuivuville helmille. Isot klemmarit istuivat jämäkästi paperivyyhtiin. Vahinko, etten ottanut kuivatustelineestäni kuvaa.

Tässä korussa on mustia puuhelmiä ja punertavia eri kokoisia massahelmiä. Isot mustat helmet on purettu toisesta korusta.
Iso vihreä kolikko on kierrätystavaraa. Alunperin se oli vaalea. Puun väriset helmet ovat ZenZulusta ja vihreät HobbyPointista. Kaikki helmet ovat puuta. Tässä korussa liukusolmun korvaa vaaleanvihreä puuhelmi.
Kaikki helmet puuta. Keskimmäinen iso musta helmi on purettu toisesta korusta. Muut helmet ZenZulusta.

2 kommenttia:

  1. Kiitos kommentista :) Näissä mihin olet laittanut puuhelmiä taisi olla kova homma.. Kivan näköisiä. Tykkään ite puuhelmistä aika lailla, mutten koskaan saa aikaiseksi tehdä niistä mitään. En tavallaan raaski käyttää kun ne näyttää niin kivoilta :D Muutkin korusi ovat nättejä, erityisesti ihastuin siihen auringonlaskun väriseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Joskus käytetyt helmet eivät sovi uusien helmien väliin ja niitä on vähän entisöitävä. Jos haluaa, että uusi väri ei kulu niin nopeasti on parempi nähdä vähän vaivaa. Kyllä niihin meni erinäinen määrä tunteja, mutta lempipuuhassani telkkaria kuunnellen tekeminen sujuu joutuisasti.

    VastaaPoista