tiistai 18. toukokuuta 2010

Pätkii...

Matkalla töihin katkesi vasemmasta kengästä nauha. Loman jälkeinen työpäivä alkoi luovalla tauolla eli salasanan miettimisellä. Vanhastaan viisastuneena työpäivän kohdalta löytyi pari vihjettä sen sisällöstä. Lounaan jälkeen tietokone alkoi tökkiä - ei toiminut netti ja sähköpostikin viritteli omiaan. Kolmasti katkaisin virran tekniikan ihmeestäni ennen kuin poltin päreeni, irroitin piuhat seinästä ja lampsin edellisen viikon saldojen varassa pihalle. Ehdin silti vajuuttaa sähköpostiviestieni kekoa vaikken voinutkaan tehdä mitään suurimmalle osalle töistäni.

Tänään olen liikutellut tomumajaani paikasta toiseen pääasiassa kävellen melkein kuusi tuntia yhteen soittoon. Osan matkasta keikkui kamera näppieni varassa klikkausta vaille valmiina. Puistoon pompin vielä taiji tunnille, jonka lämmittelyksi tein muutamia hyväksi havaittuja venyttelyjä qi gongin tahtiin. Taiji tunnilla leikittiin tänään näkymättömillä palloilla.

Vielä kävely puistosta kotiin. Aurinko laski kauniisti puiden takana. Kotikoloni kuumemittari oli taas huippulukemissa. Kun ulkona oli vain 19 astetta, niin sisällä oli kymmenen astetta enemmän. Ulkona tuulessa pärjäsi villatakilla, mutta sisällä piti vetää saunatamineet ylle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti