torstai 13. toukokuuta 2010

Markkinat

Mielenkiintoisia aitaviestejä Hyvinkään keskustan rakennustyömaan ympärillä. Ensimmäinen teatteriesityksestä ja toinen kirjastoa vastapäätä.

Lastenteatteriesityksessä pienelikolle opetettiin numeroita. Hyvin lapset osallistuivat opetukseen. Värit olivat hyvin luppakorvalla hallussa, mutta numerot takkuilivat. Hauskaa katseltavaa kaiken ikäsille.

Parikin posetiivaria soitteli villatehtaan pihalla musiikkiloodaansa.


Takkuinen orava kurkisteli oksalta ja säksätti vastauksiaan jutteluumme. Ilkikurinen katse oli tälläkin aika koinsyömältä näyttäneellä pikkupedolla.

Torilla oli myynnissä yhtä sun toista tarpeellista ja tarpeetonta tavaraa käsitöistä syömisiin. Kiva oli tavata Sinikarhu livenä ja jutella mukavia. Ehkä tapaamme jälleen joku kaunis päivä =) Päivä oli pilvinen ja tuulinen lähtiessämme kävelyretkelle, mutta torin laidalla aurinko alkoi paistaa siniseltä taivaalta ja lämmitti kevään suvitunnelmiin.

4 kommenttia:

 1. Oli muuten oikeasti kiva tavata myös livenä kun täällä internetin ihmeellisessä maailmassa on tullut vaihdettua ajatuksia. Markkinakaverina oli muuten Ninni Keijukeitaasta=)

  VastaaPoista
 2. No voi halvattu! Olenhan minä hänellekin kommentoinut (lyö päätään seinään) enkä älynnyt esittäytyä bloginimelläni. Ehkä mun pitää askarrella niistä pikku rusinaboxeista itselleni rintakoru ;)

  VastaaPoista
 3. Kivoja tapahtumia siellä oli, nyt viimeistään ovat silmut poksahdelleet auki niin kesäinen päivä on ollut.

  VastaaPoista
 4. Olen syönyt kaikkea viileää kun ei ole kahvia eikä mitään muutakaan tehnyt mieli. Asia luultavasti korjaantuu kunhan tuo kuuma pallo hyppää horisontin reunan ylitse =)

  VastaaPoista