sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Sumua ja pisaroita

Eilen aamupäivällä oli Helsingissä niin sankka sumu ettei Kalasataman metroasemalta nähnyt voimalaitoksia kuin häivähdykseltä kun sattui oikeassa kohdin katsomaan ja sitten ne hävisivät taas.
Välilllä sumuun ratkesi aukko, josta satoi kylmää vettä niskaan.

Vesi jätti uusille hennoille vihertäville kasveille mielenkkintoisia vesikuplia, joista oli kiva katsella valon leikkiä ... sitä vähäistä, joka oli karannut sumuharson lävitse. Ja tietty akusta loppui virta juuri kun löysin mielenkiintoista kuvattavaa.

Leskenlehdet odottavat aurinkoa, joka kävi sitten iltapäivällä lämmittämässä kämppäni 25 asteen saunaksi. Se on uuvuttavaa. Taisin olla vähän väsynyt kun nukuin kellon ympäri. Nyt vasta laitoin kahvin tippumaan ja pari palaa ruisleipää paahtimeen. Kotikolon siivous ei etene nukkumalla. Mistä johtuu, että kun minä siivoan, saan aikaan vain enemmän sotkua?

5 kommenttia:

  1. Luonnossa alkaa nyt tapahtumaan paljon. Kaikki aistit auki :)
    Ja patterit ja akut laturiin!

    VastaaPoista
  2. Nyt kannattaa katsella vähän joka puolelle, ylös, alas ja sivuillekin ;-) Kivoja pisarakuvia.

    VastaaPoista
  3. Keväällä tahtoo aistit ylikuormittua eikä tiedä minne suuntaan lähtisi räpsimään kun kaikkialla tapahtuu =)

    Vikki: Täytyypi käyttää kuvakisan lahjakortit toisen akun hankkimiseen ettei harmita kun virta lopahtaa kesken kaiken seuraavan kerran. Kauan se kestikin yhdellä latauksella, 2 viikkoa satunnaisnäppäilyjä.

    Tia: Arvasin, että auringon paisteen puuttuessa saattaisi pisarat korvata muut ihmeet.

    VastaaPoista
  4. Kauniit pisarat poimulehdellä, kevät etenee, kohta ei ehdi kuvata kaikkea kaunista.

    VastaaPoista
  5. Sitähän minä tässä itsekseni hureksin, että miten mahtaa käydä lauantain keskenjäänneiden silmujen kuvaamisen jos tulee yksi lämmin päivä väliin ... kun en tänäänkään sinne suuntaan lähtenyt.

    VastaaPoista