maanantai 3. toukokuuta 2010

Purppurahymiöt

Nimipäivälahja eräälle positiiviselle "blondille". Suunniteltu puhelimessa jutelleen erään kemikaalein sävytetyn punapään kanssa ja istuksiessa Sinellin varaston rappusilla. Blondin työpaikalla ihmetellään salaperäistä hymiöpostia. Ilmeisesti muutkin varustavat hänen postinsa hymiöillä enkä pelkästään minä. Eivätkö he ole huomanneet, että hän saa ihmiset hyvälle tuulelle pelkällä iloisella olemuksellaan. Sellaisia ihmisiä kaivataan tässä maailmassa.

5 kommenttia:

  1. voi tuota väriä...sitä on liikkeellä, jotain vadelman ja purppuran yhdistelmää.. eilen sain pieniä purppuraisia simpukankuoresta tehtyjä helmiä. nam ! ;) kuinka ihanaa kun on ihminen, joka tuo hymyjä kasvoille.. kaipaan sellaista minäkin.. sellaisia ihmisiä on harvassa, muistan vain yhden.. hmm.. upea koru, ihanat helmet !

    VastaaPoista
  2. Kaunis ajatus ja kaunis koru, syötävän värinen.

    VastaaPoista
  3. Sinulla noita ideoita riittää ja taas olet löytänyt hienoja värejä. Hymyä kaivataan varsinkin räntäsateen keskelle ;-)

    VastaaPoista
  4. Värit ovat kerrassaan lumoavat, sointuvat yhteen upeasti.
    Työpaikan piristäjät ja positiivisuutta ympärilleen levittävät ansaitsisivat kyllä ylimääräisen kesälomakorvauksen tai jopa lomaviikon :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista. Minä jo pohdin, koska te kyllästytte näihin pinnerillä koottouihin koruihin ;)

    Marjapuuron värisiä helmiä. Kuka niitä voi vastustaa? En minä ainakaan eikä vissiin kukaan muukaan :)

    Ilopillereitä kaivataan ja he piristävät päivää kummasti.

    VastaaPoista