sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Viikonlopun kuvat

Kissat kirjakaupan ikkunassa auringon lämmöstä nauttimassa.

Haapana lepäilee nurmikolla voikukkien keskellä. Rouva taapersi pari metriä kauempana.

Maailma kylässä -tapahtuman pillipiiparin ja rumpali taivalsi soittaen vastaan.

Kielot ja pionit kukkivat Yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa levittäen tuoksuaan ympärilleen monen muun kukkasen lisäksi.

5 kommenttia:

 1. Niin paljon on nähtävää, hienoja kukkiakin taas avautuu koko ajan ja linnut ahkerasti pesää rakentavat. Minulla sisähommia suurimmaksi osaksi päiviä.

  VastaaPoista
 2. Sulla on hyvä tuo valokuvaus silmä! =) Muuten, mainostan sulle tällaista, jos oot joskus kiinnostunut laittaa ylimääräistä myyntiin tai ostaa jotain =)
  http://korutarvikekirppis.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja niin paljon nähtävää :)Sun kuvissa on "kultaiset leikkaukset" kohdillaan. Kuljet avoimin silmin ja löydät kaunista kuvattavaa. Kieloissa on kyllä ihanan huumaava tuoksu :)

  Ps. Kiitos kommentistasi "härpäkekorusta" :) Aluksi jouduin miettimään mahtanenko pitää itse siitä korusta. Kaulassani se on ollut jo aika monta kertaa ja onhan se aika ihana, vaikka itse niin sanonkin, kun siihen on tottunut :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, olen joskus kauan sitten lukiossa käynyt valokuvauskurssin ja kuunnellut paljon viisaampien neuvoja, mutta muuten melko itseoppinut. Digikameran kanssa kehitys ampaisi huimasti kun epäonnistuneita kuvia sai olla vaikka millä mitalla kun jäi kuvien kehittäminen pois ja tulokset näki heti.

  VastaaPoista
 5. Ninni: kiitos linkistä. Täytyy käydä vilkaisemassa =)

  VastaaPoista