maanantai 6. huhtikuuta 2009

Vuosijuhla

Perjantaina vuosijuhlat vaativat taijituntien hylkäämistä, snif. Päätin yllättää poppoon ja pukea päälleni itse hyvän ohjaajan avustuksella tekemäni mekon. Poikkesin hieman tyylistä, mutta ainakin se sopi hyvin 100 vuotisjuhlan teemaan. Ikävä kyllä feresistäni ei ollut kuin puolikkaita kuvia, joten tässä värimaailma.


Kengitys aiheutti lievän paniikin perjantaiaamuna. Kaivelin torstaina lapikkaat esiin. Mikä lie aivonystyröiden älynväläys aiheutti sen, että harrastin huoltokävelyä roskapussien merkeissä ja oikea lapikas alkoi kalvaa kantapäätäni. En voinut ottaa ihan mitä vaan mukaani. Piti olla sellaiset, että pystyin kävelemään useamman tunnin ne jalassani. Paniikki kasvoi ja pian totesin, että pakko laittaa puolivartiset talvikengät jalkaan. Ne eivät ainakaan ala hangata kun ovat olleen käytössä jo useamman talven. Ei ehkä ihan asuun sopivat, mutta paremmin kuin talvilenkkarit tai huopatossut.

Yhtään sopivaa korua ei varastostani ennestään löytynyt, joten viime tipassa kiiruhdin askartelukauppaan puuhelmien ostoon. Onnea oli matkassa, koska löysin täsmälleen pukuni värisiä helmiä, joista nykersin kaula- ja rannekorut itselleni. Marimerkon unikko sopi väreihin, joten sekin pääsi mukaan.

Juhlat menivät tällä kertaa paremmin kuin odotin. Korvatulpat unohdin tälläkin kertaa kotiin. Ruoka oli hyvää ja muistikortille tallentui yli 850 kuvaa.

2 kommenttia:

  1. Hei - Ihan sama tilanne. Viimeisenä iltana enne juhlia etsin omista ja tyttärien kaapeista sopivia asusteita ja testailin eri yhdistelmiä. Ihan ei tullut minullakaan Hollywood tyyliä, mutta tunnelmaan päästiin silti. Odottelen jo jännittyneenä sinun ottamia kuvia juhlista :)

    VastaaPoista
  2. Kuvalinkin saa lähettämällä sähköpostia työmeiliini tai työmeilistäsi sähköpostia pipanapostiin, t. lomalailija ;)

    VastaaPoista