maanantai 1. joulukuuta 2008

Sisäinen tutina

Viime viikonlopun olin rättiväsynyt. Perjantain ja lauantain välisen yön valvoin osittain ranteeni ja polveni sähköttäessä levottomasti. Lopulta aamuyöllä nautin varhaisen aamiaisen ja kaivelin repustani buranan. Nukuin puoleen päivään. Suurimman osan viikonlopusta nukuin, löhösin tai lepäsin kokovartaloistunnassa. Eilen illalla päätä juimi ennen nukkumaan menoa. Yöllä heräsin siihen, että palelsi aivan mahdottomasti ja kaikki saranat narisivat. Ulokkeet tuntuivat jääkalikoilta. Nykäisin villasukat, pöksyt ja villapaidan päälleni. Jonkun ajan kuluttua totesin, että myös sormiin täytyy saada vuori ja lisäsin thinsulaten villalapaset käsiin. Torkuin jonkin aikaa, mutta palelu vain jatkui. Lopulta kaivoin konjakkipullon esiin ja tuuppasin 2 cl Kuresaaren snapsilasilla kitusiini. Ilmeisesti siitä oli hyötyä, koska heräsin aamulla ennen herästyskelloa ja olo oli kuin leivinuunissa. Hieman helpotti kun heittelin ylimääräiset villakääreet pois päältä. Olo oli edelleen tutiseva, joten kaivelin lämpömittarin esiin: 37.7 astetta. Soitto esimiehen kännyyn ja unta pipoon. Tarkoittaa myös sitä, että iltamenot jäävät pois ohjelmistosta. Nyt odottelen koska nenäni tiivisteet räjähtävät ... se kai tässä on odotettavissa?

2 kommenttia:

  1. Toipumisia sinulle Rusina! Itse podin viime viikolla ihan samaa. Jälkimaininkina on vieläkin tukkoinen olo. Pienistä hömpsyistä näytti olevan sinulle ihmeellisesti apua. Pitääpä kokeilla ensi kerralla ;)

    VastaaPoista
  2. Lukiessani tuota paleluhommaa ei ollut yllätys kuumeen tulosta, se tuntuu että olisi luissa ja ytimissä kylmä. Nyt vain lepäilet.

    VastaaPoista