sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Joulupukinpaja

Olen levännyt tämän viikonlopun. Nukkunut hyvin ja tehnyt korttelinkierto kävelyretkiä sekä valmistanut erinäisen määrän koruja joululahjoiksi. Tallustelin huopikkaissa helmilaatikolta toiselle kunnes älysin kasata koko arsenaalin olohuoneen sohvan viereen lattialle. Lahjoja en ole vielä edes kuvannut, mutta ennen paketoimista sekin urakka on vielä edessä.

Ohessa syksyn aikana valmistuneita naurukaulakorun prototyyppejä. Kaikki on varustettu liukusolmulla. Näissä särölasihelmissä oli niin suuri reikä, että 0,5 mm puuvillalanka meni läpi. Keskellä punainen lamppuhelmi.

Tämä koru meni lahjaksi elokuussa kesäapulaisemme läksiäisjuhlissa. Punaisia ja kellertävän värisiä lamppuhelmiä 1 mm oranssissa puuvillanarussa.
Tämä on oikeastaan se kaikkein ensimmäinen teelmä, jonka kokosin vaaleanvihreään 1 mm puuvillanaruun, jota oikeastaan oli ihan liian vähän, mutta hieman fiksaamalla se "venyi" niin pitkäksi, että juuri ja juurin menee nenän ohi kaulaan asti.
Tässä puuvillanarua on sitten vähän liikaa. Kaksi foliosydäntä turkoosin värisessä nauhassa.

Narukoruja aloin suunnitella kun muutama metalliallergikko jäi aina ilman kauden kaunistusta. Ei uskoisi miten paljon ongelmia pienet allergiatestatut lukot aiheuttavat. Suurin osa ihmisistä voi pitää niitä ongelmitta, mutta aina löytyy jokunen, joka ei voi pitää jalompiakaan metalleja.

1 kommentti:

  1. Kauniita kaikki, tuo alimmainen tuo meren aallot mieleeni.

    VastaaPoista