keskiviikko 26. syyskuuta 2018

268. Redi


Poikkesin työpäivän jälkeen Kalasatamassa Redin kaarevilla käytävillä. 


Katselin ympärilleni kerroksissa K1 (K-ruokakauppa, Lidl, Alko ja kausitorikauppias) ja 1-3. Traktori seisoi K-kaupan edessä. Vielä jäi joksikin sateiseksi päiväksi yläkerta katsottavaksi.

Mutta ei se talo minua noin muuten olisi kiinnostanut, mutta Figuluksen naiset olivat rakentaneet 2. kerrokseen Skönen puolelle uuden tavarataivaan, jossa oli esillä paljon muutakin kuin koru- ja helmitarvikkeita. 


Figuluksella on kauppa myös Hakaniemen hallissa, jossa vierailu on ollut minuuttipeliä, sillä hallin kaupat sulkeutuvat usein jo 18.00. Aina kuitenkin olen onnistunut jostain repimään sen verran aikaa, että ehdin käydä hakemassa tarvikkeita projekteihin (mm. kaksipuolista heijastinnauhaa korentoihin). Figuluksen erikoisuus on mm. erilaiset luonnonpuiden ja pensaiden siemenistä tehdyt helmet.

Redin kauppa on auki 21.00 asti arkisin. Iltapäivystyksestäkin ehtii ilman tulipalokiirettä käymään. Rediin on luvassa myös kursseja. Jännä nähdä, mitä kaikkea on tulossa. Figuluksen verkkosivulla hyvä opaskartta putiikkiin. Sen avulla minäkin marssin metroasemalta (3. krs) suoraan kaupalle, jota vastapäätä on Pentikin putiikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti