keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Reikiä


Lautanen nauhoineen on kuvattu Kaisaniemen Norsu Gallerian ikkunasta syksyllä. Nyt sitten vanhat lautaset palasiksi ja koruiksi ;) Ei tarvitse käydä suvun astiakaapilla ... eiköhän materiaalia löydy myös kirpputorilta. Ainoaksi ongelmaksi taitaa jäädä pyöreiden nappien tekeminen. 


Eilen mittasin ensimmäisen alle maagisen 37 lukeman (36.99) ja tänään niitä on tullut lisää tosin aika lailla edelleen ovat painottuneet lähemmäksi tuota virallista kuumeen lukua. Koska normaali päivälämpötilani liikkuu 35.8 ja 36.5 välillä, sanoisin että vielä on lievästi kumetta. Korvat on edelleen lukossa. Silmät eivät kutita eivätkä näytä enää tomaateilta. Nenäkään ei enää vuoda kohtuuttomasti. Ensimmäisen kerran olen flunssan vuoksi poissa töistä kaksi viikkoa putkeen. Näyttää siltä, että saan joka kolmas vuosi jonkun isomman ja pidempi kestoisen flunssan jälkitauteineen. Pystyn eri tapahtumiin liittyen muistamaan sairasteluita kevääseen 1988, mutta siitä taaksepäin en enää muista. Jaa-a, pitääkö sitä vielä aloittaa sairastelupäiväkirjakin ihan perinteisin menetelmin? On siinä varmaan lääkäreillä ihmeteltävää kun kaivelee sellaisen repusta tai käsilaukusta ja rupeaa muistelemaan asioita =)

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen helmityö, en tiedä raskisinko rikkoa lautasta ;-)
  Nykyään tuntuvat nämä flunssat olevan sitkeitä, toivotaan jo hellittävän.

  VastaaPoista
 2. Mistä tietää, että paraneminen on alkanut. Siitä, että unohtaa lääkitä itseään kellon tarkkuudella. No, onneksi kummassakin tiputuslääkkeessä lukee, että ensin niin paljon ja myöhemmin vähemmän. Tosin on tuskastuttavaa kun korvat on edelleen lukossa.

  VastaaPoista
 3. Voi kurja kun olet ollut sairaana! Täällä pohjoisessakin on ollut sitkeää flunssaa liikkeellä, eli varmaankin vähän joka puolella samaa tautia :(

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista