lauantai 11. joulukuuta 2010

Sormikkaat


Näitä olen käyttänyt päivittäin kotona sängyssä löhötessäni, lukiessa ja surffatessa. Nytkin vasemmassa kädessäni on ylempi ja oikeassa alempi hanska. Tasohiiren liikuttelu ylemmällä ei onnistu ja sivun kääntäminen kirjasta on yhtä tuskaa. Olen huomannut, että kun kädet muuttuvat kylmäksi niin kohta lämpömittarin lukemat nousevat. Taijin ansiosta ääreisverenkiertoni on parantunut huimasti ja jos käteni muuttuvat jääkalikoiksi lämpimissä olosuhteissa, olen tulossa kipeäksi. Satunnaisiin kylmiin tuntemuksiin autta kun vetäisee kynsikkäät käteen kuten töissä joskus lounaan jälkeen. Jos parin tunnin puoli-istuva asento saa lämmön nousemaan, niin mitä mahtaa tapahtua kun istuu täyden työpäivän töissä. Siitä varmaan keskustelen omahoitajan kanssa maanantaina jos lämpömittari nousee sunnuntainakin kuumerajan ylitse. Vasen korva on poksahdellut eilisestä illasta alkaen ja kuulo on parantunut kummasti. Makuuhuoneen seinäni takana on naapurin vessa. En aikaisemmin ole kiinnittänyt siihen huomiota, mutta nyt siellä on ollut toimintaa. Levynsoittotesti osoitti, ettei korvat ole vielä niin kuulevaisia, että kannattaisi soitella musiikkia.  

2 kommenttia:

  1. On sinulla hienot lämmittimet ;-) kädet minullakin usein palelee, rukkaset täytyy nykyään pitää ulkona, eivät ole oikein hyvät kameran kanssa liikkuessa. Toivotaan että saisit pöpön selätettyä ennen joulua.

    VastaaPoista
  2. Sitähän tässä toivon minäkin. Huomenna käyn kokeilemassa työntekoa, jos ei ole aamulla lämpöä. Katsotaan miten käy kun en muista edes koneeni salasanaa ...

    VastaaPoista