sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Sitruunaa

Olen ostanut nämä kivikiekot nimellä lemon jade. Sitruunaisen kirpeä ja raikas väritys. 

Ihailin tänään auringonpaistetta makuuhuoneen ikkunasta ja ihmettelin valon voimaa tuulen käydessä lounaasta. Lämpötila kohosi plussan puolelle, mutta tipahti oitis pakkaselle auringon laskettua. Lumisadetta povasivat huomiseksi ja sitä samaa natisevat nivelet. 

Äänitilanne on suunniilleen sama. Tuntuu hölmöltä, että huonompi korva kuulee paremmin kuin tavallisesti parempi korva. Herätyskelloa en kuullut tänäänkään enkä puhelimen piippauksia, mutta uutisia kuuntelin jo aika sujuvasti. Jotkut puheäänet menivät vielä arvauksen puolelle.  

3 kommenttia:

 1. Voi että !! sinulla jatkuu vaan sairastelu. Jos lämpö pysyy, soittele päivystykseen. Mahoton lenssu ! Mistä lie tullu ja korviin asettunu.. ? Ihan huolestuttaa ! :(

  VastaaPoista
 2. Korvat on minun akilleen kantapääni. Siihen pöpö aina iskee. Herätyskelloa ja kännykkää en kuule, mutta tv-uutisten äänitestin mukaan kuulen jonkun verran puhetta. Kuumetta ei ole ja nenäkin toimii hyvin. Aamuisin se on vähän tukossa. Ja jos aihetta tulee niin toki soitan taas omahoitajalle terveyskeskukseen. Töissä voi tehdä lyhyen päivän jos tuntuu siltä, että voimat loppuu kesken.

  VastaaPoista
 3. Ja soitettavahan sinne on kun illan vika mittaus antoi tuloksen 37.12 =(
  Voi rähmä tätä pöpöä!

  VastaaPoista