perjantai 3. joulukuuta 2010

Minne päivä meni?

Mihin on tämäkin päivä mennyt? Tai mihin on mennyt viikko tai pari ihan huomaamatta? Kyllä ne päivät kuluisivat hupaisasti kotonakin jos vain ilman töitä tulisi toimeen. Tosin mökkihöperöksi tässä tulisi, jos kerran viikossa nenänsä ulos laittaisi ja muuten sängyssä vaan lukisi. Saattaisipa vielä pepatista kasvaa juuret patjaan kiinni. Aamulla heräsin yskänpuuskaan yhdeksän jälkeen. Herätyskello piipitti närkästyneenä aika kauan senkin jälkeen ennen kuin älysin työntää korvani äänitorven juureen ja todeta sen soivan. Ilmeisesti pirinät, piippaukset ja muut korkeat äänet eivät löydä vastaanottavaa antennia, mutta koputukset, taputukset ja muut sellaiset mollivoittoiset löytävät satunnaisen vastaanottimen. 

Helmiäiskorvikset pyörteellä ovat odottaneet kuva-arkistossa julkaisua. Onneksi julkaisemattomia kuvia on löytynyt vaikka aika paljon on varastoitu kansioon nimeltä "lahjat". Eilen illalla tein muutaman lahjan lisää ja muutaman, jonka voin julkaista sellaisenaan vaikkei niissä sinällään olekaan mitään uutta ja ihmeellistä. Tähän asti olen ollut niin räkäinen, ettei käsitöiden teko ole kiinnostanut jatkuvan käsien pesemisen myötä. 

PS. Positiivareiden joulukalenteri on taas ilmestynyt =) 

5 kommenttia:

 1. Kauniit korvikset ja helmissä hauskat kiehkurat. Käväisin heti Positiivarien joulukalenteria ihailemassa, kiitos vinkistä.
  Paranemisia sinulle ja rauhallista viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 2. On nää päivät vaan niin katoavaisia. Ihanan pirtsakkaa väriterapiaa näissä korviksissa!

  VastaaPoista
 3. En voi sille mitään, että minulle tulee kouluaikainen jälkiruoka mileeni näistä helmistä. Värit muistuttavat jotakin kiisseliä, jossa oli jotain valkoista ja oranssia hilloa ... nami nami ... ;)

  VastaaPoista