torstai 19. kesäkuuta 2008

Sielun peili

Sain kutsun uutteen taidegalleriaan, jonka tiloissa voi nauttia taidetta, terveyttä ja hyvää oloa samassa paketissa. Paikan nimi on Sielun peili. Sain koehoitona ihanan appelsiinintuoksuisen päähieronnan: löytyi piste, joka johti vasemmasta hartiasta ristiselkään ohuen ohut pinkeä rihma (jänne, lihas vai mikä lie). Jalkahieronta: oikeasta jalkapohjasta löytyi piste, jonka kautta pohkeesta löytyi pingotusta, polvi säteili ja pingotettu narunpää päättyi reiden takaosaan. Olo oli varsin rento ja euforinen sen jälkeen. Jos olisin ennakoinnut kaatosateen, olisin mennyt kotiin jatkamaan kellumista kun kaikki kropan viulunkielet oli kadotettu.

Kadunpuolella nautin Tuula Siltasarin joutsentaiteesta. Vahinko, että seinäni ovat jokseenkin täsyisiä. Bibliomaanikkona seiniä kiertävät kirjahyllyt. Sänkyni yläpuolella on muutama taulu ihan oikeasta taiteesta pariin painokuvaan ja matkamuistoon. Tai chia (minun silmin katsottuna) harrastava joutsen maalaus oli niin iso, että ehkä sen olisi voinnut naulata kattoon sänkyni yläpuolelle kiinni.

Lähetin eilen illalla viestin, että olen taas ollut tekemässä reikiä. Kylläpä tuli kysymyksiä kaikilla viestimillä. Kyseessä ei ollut mustan aukon metsästys eikä kolojen ja kuoppien kaivaminen vaan ryhmässä tapahtuva energiahoitomuoto. Osallistuin hoitamiseen ohjauksessa ja olin itse hoidettavana. Tavalliseen tapaani nukahdin taas omalla vuorollani ja matkustin kuumalle heinäarolle.

1 kommentti:

  1. Hienoa, kun viihdyit SielunPeilissä. Tervetuloa uudelleen. -JennyWhoo

    VastaaPoista