lauantai 7. kesäkuuta 2008

Lisää riipuksia ja säihkyvä kaulakoru

Tämä riipus menee eräälle mustan ystävälle. Kaikkiin paketteihin kuuluu automaattisesti liukusolmunauha, mutta sehän ei tarkoita, että sitä on käytettävä. Omistajahan sen päättää, mihin riipuksen laittaa roikkumaan.

Alla ensimmäisessä kuvassa on ne viisi riipusta, jotka tein äidilleni. Tuolimatto on oikeasti keltainen. Kuvassa se on lähes valkoinen.

Toissessa kuvassa olen koristellut joulukuuseni ; ) Tarvitsin elämääni vähän ylimääräistä aurinkoista säihkettä. Yllättäen näitä keltaisia ei tarvinnut metsästää pitkin lattiaa.Vaikein kuvattava kun lähes kaikkien taustojen kanssa koru katosi muiden värien joukkoon kunnes lipsahti sormistani kuusen oksalle. Sehän näytti hyvälle ja siinä se sitten ikuistettiin. Edessä kristallihelmiä ja sivusta taakse keltaisen kukertavia siemenhelmiä.


Viimeisenä rondelliriipukset. Niitä kuuluisia viimeisiä helmiä, jotka eivät oikein sopineet yksinään minnekään kunnes löysin viime viikolla pussillisen Idän helmen kaupasta täältä Helsingistä. Menin hakemaan ihan jotain muuta ja kukkaro keveni muutamalla muulla herätteellä. Itselläni oli eri väristä sinisiä, yksi pullea vaalean vihreä ja oudon värinen särmikäs helmi. Pussista löytyi kaikille väreille täydennystä eikä riipuksistakaan tullut hullumpia.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti