perjantai 2. marraskuuta 2018

302. Redin olohuone


Kalasataman Vapaakaupungin Olohuone on nyt auki!



Avasimme Vapaakaupungin Olohuoneen kaupunkikeskus REDIin 19.10.2018!

Vapaakaupungin Olohuoneeseen voi tulla hengailemaan, tekemään töitä, leikkimään, pelaamaan, lukemaan, vaihtamaan kirjoja, nauttimaan taiteesta, osallistumaan tapahtumiin ja työpajoihin – ja tekemään kaikkea, mitä ikinä sitten keksitäänkään! Tilalla on kokoa lähes 600 neliötä, joten paikalle sopii hyvin paljon erilaista toimintaa samaan aikaan. 

Tila toimii tapahtumien suhteen samalla periaatteella kuin Vapaakaupunki kesällä eli paikassa voi järjestää omia tapahtumia ilmaiseksi, kunhan ne ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Keikkoja ja muuta äänekkäämpää toimintaa Olohuoneessa voi järjestää lauantai-iltaisin klo 19 – 22.30, muuten paikalla mennään iisimmissä tunnelmissa.
Mikäli sinulla on joku idea siitä, mitä Olohuoneessa haluaisit nähdä ja tehdä, ota yhteyttä! Ja seuraa somessa kuulumisiamme!

Teksti kopioitu Kalasataman vapaa kaupunki verkkosivuilta.


Kun metrotasolta laskeutuu toiseen kerrokseen, on kauppakeskuksen olohuone heti portaista vasemmalla. Huoneisto on kalustettu yhteistyössä kierrätyskeskuksen kanssa. Itse kiinnitin huomioni kahteen asiaan kun kuljin oven ohitse. Toinen oli liki ovensuuta oleva kirjojen vaihtohylly ja toinen iso pöytä keskellä tilaa. 

Aikani keskuksessa kierreltyäni, kävin syömässä evääni ennen käsityökurssia olohuoneessa. Lasten leikkihuone näytti olevan kovassa käytössä. Olohuoneen puolikin näytti olevan ahkerassa käytössä mm. tapaamispaikkana ja työnteossa. Muutama vieras kiersi katsomassa seinillä olevaa taidenäyttelyä. 

Perjantain jooga kiinnostaisi jos se vielä jatkuu tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti