torstai 22. marraskuuta 2012

Pitsiperhosia

 
Kun vauhtiin pääsin, niin nakuttelin ja taivuttelin pari perhoslinkkiä samaan tapaan.

Ensimmäisen kiedoin tämän isohkon lasihelminugetin pään ympärille ja toisen litistin tuttuun tapaan tämän lasihelmikolikon toisen pään reijän ympärille. 

Helmeilyillat ovat siitä mukavia, että jokainen voi tehdä omia keskeneräisiä töitään tai testata uusia tekniikoita ja sommitella erilaisten helmien ympärille osasia. Kotona saattaisi moni hyvä idea päätyä roskakoriin kun varastosta ei löydy toteuttamiskelpoista materiaalia. Yleensä aina ne värit ja helmet, joita eniten sillä hetkellä kaipaa, ovat poissa muodista ja saavuttamattomissa, joten ei helmikauppakaan aina ole ratkaisu henkeviiin ideoihin, mutta monesti helpottaa kun näkee mitä ehkä mahdollisesti voisi käyttää ... sitten joskus kun ne eivät ole muodissa ; )

4 kommenttia:

 1. Hienoja ovat taas ja samaan juttuun olen kortteilun puolella törmännyt ettei juuri niitä värejä ole saatavilla mitä haluaisin. Olenkin monesti sanonut, että paljon on ei oota taas myynnissä ;-)

  VastaaPoista
 2. Vähän sama juttu vaatteissakin. Kun löytää jonkun kivan värin (tai mallin), niin jo seuraavalla kaudella se on kadonnut tuotannosta ; )

  VastaaPoista
 3. Eka linkki on ylimaallisen kaunis ja istuu kuin hansikas, tykkään : ) muuten mun blogissa on sulle tunnustus...

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta ... laitan hyvän kiertämään, jahka ehdin ...

  VastaaPoista