sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Viikkoloki 44

Pyhäinpäivän sumuista sadepisarataidetta.

Taas on paineltu pää kainalossa koko viikon ilman yhtään kirjaantumista lokiin. Tässä yhden viikon vapaa-ajan tapahtumat. Perjantai-ilta on viimeisen kuukauden ajan ollut normiohjelmasta poikkeava, sillä siihenkin tulisi tavallisesti teksti taijitunti.

MA: konkreettista työsiivousta, kotimatkalla kaupassa ja postissa, kävely kotiin ja roskapussirumba.

TI: metallilangantaivuttelun jatkokurssi: Nyt on alumiini- ja kuparilangasta väännetty, etten minä osaa tehdä niistä sydämiä. En tiedä, olinko yli väsy vai mistä johtui, ettei mikään tuntunut onnistuvan. Kotiin tultua painelin iltapesun jälkeen suoraan nukkumaan ja sahasin unitukkeja kellon ympäri.

KE: taijitunti

TO: asahitunti

PE: teoreettista työsiivoamista ja junamatka Hyvinkäälle

LA: Hyvinkään ja Rixun sumussa. Yksi puolivuosisatainen juhlittu liian isoissa melkein tippuvissa pöksyissä kun en ehtinyt ostaa uusia juhlapöksyjä tilalle. Odottelen innokkaasti joulun jälkeisiä alennusmyyntejä jos ei sopivat pöksyt kävele sitä ennen vastaan.

SU: aamupäivän aurinkoinen lukulepohetki ja iltapäivän sumuinen bittielämän päivitys. Nyt kolottaisi kahvihammasta ... jokohan sitä saisi iäkkäämmän ikäpolven houkuteltua ulkomaan paheisiin... Illalla kotiin ellei valtio ole käärinyt raiteita rullalle.


2 kommenttia:

  1. Aina ei onnistu, mutta onneksi on aina huominen : ) Kyllä se vielä onnistuu sydämienkin teko! <3

    VastaaPoista
  2. Kuuluu varmaan siihen sarjaan sitten joskus. No ainakin on hyvä syy osallistua kurssille uudelleen ;)

    VastaaPoista