maanantai 20. helmikuuta 2012

Oranssia

Avoimien ovien päivänä jokaisella piti olla päällä jotain oranssia. Tämä puuhelmiviritelmä oli esimieheni kaulassa. Hän on enemmän pastellia ja sini-musta-valkoinen omilla valinnoillaan.

 Toinen työtoverini pohti kovasti näiden kahden väliltä, mutta pituus ratkaisi alemman "tikkukaramellin" valintaan. Kiinalainen liukusolmu mahdollisti korun lyhentämisen eikä se kilissyt kannettavan henkilöllisyyden kanssa päällekkäin. Ylempään voisi lisätä avainrenkaan, jolloin se voisi toimia roikottimien alustana.


Löysin viimein syksyllä hankkimani ja talteen laittamani magneettilukon, joka ei ollutkaan samassa paikassa muiden lukkojen kanssa. Viimeistelin pari viikkoa sitten tämän Korukoplan haasteen. Tämä kimalteli omassa kaulassani oranssin puseron kera. Kerrankin muoti suosii kauniita räiskyviä värejä. Jo tässä on pitkään ollutkin haaleata, vaaleata tai murrettua, jotka usein aiheuttavat päänsärkyä vaateostoksilla.

4 kommenttia:

  1. Olen tällähetkellä värjäyskurssilla ja siellä tein äitini pyynnöstä hänelle oranssin silkkuhuivin. Kokeilin sitä kotona ja tykästyin täysin! En tiedä miksi, mutta jostain syystä siitä tuli minulle huono omatunto. Olenhan mukamas vihreän kannattaja. Vaatteista löytyy muitakin värejä mutta silti tuo aiheutti oudon tunteen..

    VastaaPoista
  2. Vaihtelu virkistää! Minäkin olen aina pitänyt riemunkirjavista väreistä, mutta viime aikoina tykästynyt myös ruskeaan ....

    VastaaPoista
  3. Jep, mielikkivärejäni, koko ruskan kirjo =)

    VastaaPoista