sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Ajatustöitä

Kummitytölleni ja hänen siskolleen tein toivevärien peursteella tupsukorut kaulaan. Ensireaktio lahjaan oli VAU!
Näpertelin eräänä sateisena iltana television ääressä viimeisistä rinkuloista rannekorun, mutta sille täytyy etsiä oikean kokoinen käsi (pituus 18,8 cm). Renkaita oli yksi liian vähän enkä älynnyt laittaa lisää välihelmiä, jotta olisin saanut siitä normaali pituisen. Täytyykin käydä katsomassa, jos löytyisi vähän jatkoketjua tai sitten tehdä sellainen. Hmmm!

Pohdin yöaikaan asioita ja tarvitsin käsilleni virikettä. Tämmöiset tulivat ajatushautomossa. Ihanat vaalean lilat lasihelmet ovat Idänhelmestä. Ne ovat keveät kuin hattarat ja väri näkyy parhaiten valkoista vasten. 

Idänhelmen mallin mukaan tehty kissariipus oman mielivärinin mukaan. Näitä olen siis värkännyt ajatusten kipittäessä muissa maailmoissa. Viime viikko oli ajallisesti toisinto edellisestä. Torstaina en käynyt elokuvissa vaan chi kungissa venyttelemässä.

3 kommenttia:

  1. Kauniita kaikki ja vaikka kissafani olenkin niin voiton vievät nuo hiukan lilat korvikset, sillä mielessäni niiden kantajalla on liehuvahelmainen sifonki-iltapuku. Olenkohan katsonut liikaa tanssiohjelmia ;-)

    VastaaPoista
  2. Vau tosiaankin. Yöllä näpertelyä?!!! Huh, mulla ei kyllä yön tunteina tulisi kuin sutta ja sekundaa ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos :)
    Tia: mielenkiintoinen ajatus, täytyy vinkata korun vastaanottajalle ;)

    Marika: Joo, aina välillä lipsahtaa yöhommiksi (kuten näkyy). Minä olen yökyöpeli vaikka yritänkin nykyään mennä ajoissa nukkumaan. Vaikka siitä kärsii kaikki muut kivat harrastukset kuten lukeminen, blogi ja käsityöt =)

    VastaaPoista