perjantai 29. lokakuuta 2010

Lilahtavan vihertävää




Sain pussillisen eri värisiä helmiä ja vastalahjaksi toivottiin korvakoruja, joissa olisi värejä violetistä vihreän kautta turkoosiin. Tein suunnitelmia varastoistani löytyvistä korviksista. Hopeiset korvakorun koukut loppuivat kesken ja jouduin käyttämään kristallisydämissä koukkuja, joista en oikein itse pidä, mutta ne olivat sillä hetkellä ainoat hopeiset korvakorukoulut jäljellä. Toinen hukkui käyttömatkalla ja sain sen malliksi, jos lölytyisi vielä yksi kristallisydän varastosta. Tarkistuksen jälkeen totesin, että löytyy vielä yksi kappale, sillä toinen hajosi pirstaleiksi kun työnsin piikin reikään. Hmmm...?

2 kommenttia:

  1. Aika jännä juttu miten sitä joistain käsityötarvikkeista tykkää valtavasti ja joistain taas ei yhtään.. vaikkapa nyt nuo koukutkin ;) Viikonloppuna vanhempieni luona äitini kertoi ettei jostain tietystä langasta tykkää kutoa yhtään, kun taas joku toinen lanka on aivan ihana! Itse eilen helmitarvikkeita näperrellessäni huomaan myös, että joistain tarvikkeista tykkään jopa niin paljon, ettei niitä melkein raski käyttää mihinkään! :D

    VastaaPoista
  2. =) Tuttu tilanne ainakin joidenkin helmien kanssa, vaikka kyllä niitä pitäisi poist tehdä. Nyt vaan tuntuu jumittavan.

    VastaaPoista