tiistai 6. heinäkuuta 2010

Sähköisen vio letti päivä

En tiedä, mikä läppäriäni vaivaa, mutta hidasta on kaikki verkkotoiminta. Eilen en päässyt mihinkään. Avasi nettiin blogisivua puoli tuntia ja kirjautumisesta oli ihan turha haaveilla. Sähköpostikin jäi lukematta. Heräsin neljän aikaan kirja posken alla ja läppäri pohti edelleen, onko turvallista päästää minut lukemaan sähköpostiani. Onneksi tänään onnistui paremmin. Kiinan matkan jälkeen avattuani koneen, latautui joku iso turvapäivitys, minkä jälkeen sähköpostin ja blogin hoito kotona on ollut yhtä tuskaa. Eli jos päivityksissä on taukoa, minä ja läppärini olemme eri mieltä turvallisuudesta ; )

Tänään on sää vaihdellut vartin metromatkalla äärimmäisyydestä toiseen. Aamulla kotoa lähtiessäni aurinko porotti siniseltä taivaalta hellelukemissa. Keskustassa oli tuulisen viileätä, pilvistä ja ripotteli vettä. Iltapäivällä keskustassa kostean, painostavan kuumaa ja idässä ripsi vettä ja ukkonen paukutteli kattilan kansia. Vaihdoin lämpimämpää päälle ja matkustelin vesikuurojen kanssa takaisin puistoon harjoittelemaan. Puistossa ei satanut vaikka ukkosen ääniä kuuluikin synkkien pilvien kera matkalla jonnekin lännen suuntaan.

Kiinalaista aamuvoimistelua illlalla ja puutikarilla heilumista vähän sinne sun tänne. Kuuma tuli ja liikuntaa sain, vaikken vieläkään tiedä, mitä ja missä järjestyksessä pitää tehdä. No, eihän sitä nyt niin vakavasti pidä ottaa. Pääasia, että on hauskaa :)

Violetin värisiä korvakoruja saman värisen päivän mukaan. Roikkuvat käyttäjänsä korvissa.

4 kommenttia:

  1. ihania sävyjä koruissasi, violetti on hieno sävy koruissa, mutta en voisi kuvitellakkaan laittavani mitään vuolettia päälle vaatteena. meidän kone taas pitää minut pois kaikista vuodatus-blogeista. pistää aina poikki piuhat kun uskaltaudun vuodatukseen.. kummallista !? olen ajatellut että ostettu virus-tuho ohjelma estää jostain kummasta syystä pääsyn vuodatukseen, se taas aiheuttaa minulle harmia siksi että monilla helmiharrastajilla on vuodatuksessa blogeja ! nyyh ! monet upeat luomukset menee ohi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Tykkään kirkkaista väreistä, joten teen etupäässä niistä muillekin, mutta tietysti jos toivotaan muita värejä, täytyy niitäkin sitten tehdä ;)

    Poistin Adoben Flashin, Googlen työkalupalkin, pelin ja vaihtoehtoisen selaimen ja viimeisimmät piparit. Vähän nopeutui, mutta tietysti piparien poisto hidastaa muuten ihan vähän ja hieman.

    Vartin odottelin sanavahvistusta, jotta pääsen kommentoimaan. Koska kello on jo yli puolen yön (TAAS) en kirjaudu bloggaamaan =(

    VastaaPoista
  3. Hienoja taas olet tehnyt, nuo ekat ovat mageet ;-) Eihän vaan ollut se päivitys joku ei oikea. Ihanaa taas päästä nettiin kun oli tuo ukkosen aiheuttama tauko.

    VastaaPoista
  4. Kiitos. Harmittaa kun en älynnyt ottaa niitä ruutuja lisää ;)

    Sama päivitys on kuulemma aiheuttanut muitakin ongelmia. Oma läppärini sentään aukeaa ja antaa harkinnan jälkeen tulla nettiin, mutta sellaisiakin läppäreitä löytyy, jotka ovat mykistyneet kokonaan kun tietoturva-aukon haavoittuvuus on tukittu.

    VastaaPoista