lauantai 3. heinäkuuta 2010

Hellepäivän piristyksiä

Iirisksen sisuskalujen väriloisto ilahdutti aamulla taijiharjoitusten jälkeen.

Kaupassa kesää oli somistettu ankkalammikolla. Pienen vesiputouksen alla uiskenteli isoja ja pieniä muoviankkoja =)

Kimalaiset pörräsivät kasvitieteellisen puutarhan kukkaloistossa. Hyvä, ettei kameraani tikattu kun työnsin sen kärsän samoihin kukkiin kuin pörisijät.

Tuuli sen verran, että välillä oli vaikeaa saada kukat pysymään paikoillaan. Pitkävartiset pysyivät hyvin näppituntumassa, mutta kaikkiin ei voinut koskea yhtä kätevästi ja aina oli vaarana myös kimalaisen piikki.

Lumpeiden kukkiessa nuput törröttivät pallukoina veden pinnan yllä. Kukkia oli altaassa useampana värinä, punainen, keltainen ja valkoinen.

Janoa ja nälkää taltutin makoisilla mansikoilla, jotka nappasin kävelypolkuni varrelta mukaani. Kuuntelin tuskaisaa konserttia pohtien mustiin pukeutuneiden ihmisten määrää Kaisaniemen puistossa. Poikkeus vahvistaa säännön tai oikeastaan kaksi. Toinen oli pukeutunut kirkkaan punaiseen hiustupsusta polvisukkiin, mutta kengät olivat mustat ja mahdottoman isot. Toisella oli kirkkaan vihreät pystyraidat hiuksissa, poikkiraidat puserossa, musta hame ja verkkosukkahousut, joiden alla vihreät trikoot.

Erotuin tavallisissa vaaleanvihreässä kokonaisuudessani joukosta kuin undulaatti varisparvesta.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Niin kesäisiä. Lisäksi tykkään itsekin ottaa juuri tullaisia lähikuvia kaikenmaailman kukkasista :)

    En minäkään ymmärrä että pitää pukeutua mustaan kesällä?! Itsekin suosin kirkkaita värejä, tosin myös ruskeaa, koska se on "minun väri", punaisen ohessa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiva kun kukkasten kuvaajia löytyy vähän sieltä sun täältä. Minä otan niitä paljon ; )

    Mustien rynnäkkö liittyi varmaan Kaisaniemen puistossa olleeseen Tuska festivaaliin ja konsertteihin: musiikkia meluten ja metelöiden, mutta polisiin mukaan muuten rauhallisesti.

    VastaaPoista