sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Lepopäivä

Sunnuntaista on kehittynyt vuosien saatossa lepopäiväni. Silloin teen mitä huvittaa tai oikeammin en tee mitään. Olen vaan ja möllötän. Tänään se on tarkoittanut nokosia ja kokovartaloistunnassa lukemista. Usein sunnuntaisin istun sängyllä poikittain jalat tyynyillä tuettuna lankalaatikon päälle ja surffaan blogeissa. Tänään en ehtinyt niin pitkälle.

Jos olen sitoutunut viikonlopuksi jonnekin, yritän silti tulla aina sunnuntaisin kotiin jos mahdollista kahdeksaksi. Talvisin en enää kurkkaa ovestani ulos iltaisin, mutta valon vuoden aikaan saatan tehdä vielä kävelylenkin. Sunnuntai-illat ovat viimeinen rauhoittumisen nurkkaus ennen seuraavaa viikkoa, jolloin mahanalus on täynnä jalkoja ja nenä näyttää niin moneen suuntaan.

Ylemmät rannekorut ovat ompeluharjoitelmia, joista Puolan liput värit menivät ystävälle koekäyttöön ja alin meni nimipäivälahjaksi samaan suuntaan. Samanlaisia olen esitellyt aikaisemminkin eri sävyisinä: sininen ja keltainen muunnos.

2 kommenttia:

  1. Ihanan punaisia, tuo alin on suosikkini.

    VastaaPoista
  2. Ylemmät on mukavampia pitää töissä, mukautuvat puuhailuun paremmin kun ovat lattanat. Alempi on sitten juhlakoru kun käsiä ei tarvitse kirjoittamiseen tai muuhun tähdellisempään ;)

    VastaaPoista