perjantai 18. joulukuuta 2009

Valon päivä

Tänään nautin sydämeni pohjasta auringon valosta. Pitkän pimeän kauden jälkeen se loisti häikäisevän kirkkaana. Yrityslippumme toimii erinomaisena tuulimittarina työpöytäni ääreen. Tänään se valui levollisesti sinisenä virtana pitkin tankoa alaspäin. Matkustin Ruoholahteen metrolla ja kävelin loppumatkan sen sijaan, että olisin hypännyt bussin kyytiin ja ajellut lähes portilta portille. Vain kamera puuttui, tosin sen kanssa olisi jäätyneet hyppysetkin. Katsotaan, jos se mahtuisi huomenna reppuun, vaikka kannettavaa on yllin kyllin ilmankin. Tonttukeikka tiedossa: tipe tipe tip tap! Metallikukat ovat löytäneet omat korvansa pikkujouluhuumassa. Vielä yhdet korut pitäisi tempaista tänään huomiseen säkkiin. Aivonystyrät ovat kovilla, mitähän uutta sitä vielä keksisi.

2 kommenttia:

  1. Eilen oli meilläkin ihana päivä, aurinko niin kauniisti paistoi ja taivas oli ihanan sininen. Kameraa hiukan ulkoilutin, mutta voi noita onnettomia sormiani aivan hyytyivät kesken. Hyvää tonttuilua sinulle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, hauskaa oli sekä ulkoillen, tonttuillen että lepäillen kun ei tarvinnut sunnuntaina laittaa herätyskelloa soimaan vaan venytteli silmäluomensa auki kun uni ei enää maittanut ;)

    VastaaPoista